dzimny Opublikowano 3 Października 2016 Opublikowano 3 Października 2016 Witam.Czy zmiana reflektorów z halogenowych na Bi-Xenon jest P&P ??Chodzi mi o wtyczki ??
Kendi~ Opublikowano 10 Października 2016 Opublikowano 10 Października 2016 Nie. Inna wtyczka jest Wysłane z mojego HTC One M9 przy użyciu Tapatalka
dzimny Opublikowano 11 Października 2016 Autor Opublikowano 11 Października 2016 Nie. Inna wtyczka jest Wysłane z mojego HTC One M9 przy użyciu Tapatalka Wiec jak to ogarnac trzeba wtyczke z Bi-Xenona i poprzepinac piny do tej wtyczki czy jak ?
Kendi~ Opublikowano 11 Października 2016 Opublikowano 11 Października 2016 Dokładnie tak, ale musisz też dołożyć kabelki. I zastanów się nad problemem samopoziomowania i spryskow Wysłane z mojego HTC One M9 przy użyciu Tapatalka
Kubal2216 Opublikowano 11 Października 2016 Opublikowano 11 Października 2016 Proponuję zajrzeć do tematu http://a4-klub.pl/index.php?/topic/165449-montaz-i-dzialanie-ukladu-samopoziomowania-xenon-bixenon-skretny-nie-skretne/ Dokładnie opisane co i jak .
kuba.goller Opublikowano 11 Października 2016 Opublikowano 11 Października 2016 Moża kupić adaptery do wtyczek. Problem jest z samo-poziomowaniem i z poziomowaniem lamp z kabiny tak jak było z H7, niby są moduły do tego ale mi padł po 2 miesiącach. Oddaj do przeróbki komuś.
Kubal2216 Opublikowano 11 Października 2016 Opublikowano 11 Października 2016 Problem jest z samo-poziomowaniem i z poziomowaniem lamp z kabiny tak jak było z H7, niby są moduły do tego ale mi padł po 2 miesiącach. Oddaj do przeróbki komuś. Najlepiej robić tak jak jest ori. Jest troszkę więcej roboty z tym, ale działa jak należy.
Rekomendowane odpowiedzi