staniek Opublikowano 8 Października 2016 Opublikowano 8 Października 2016 Bazując na foto,które wkleiłeś w koyo będzie po drugiej stronie. Namierzasz wgłębienie,wkręcasz dłuższą śrubę, i tyle. Do kasowania służy ta sześciokątna trochę wyżej/od góry po lewo/prawo.
Bilder Opublikowano 8 Października 2016 Autor Opublikowano 8 Października 2016 (edytowane) Ok, lece do garażu sprawdzić gdzie ją mam i na jaki klucz jest itp Sprawdziłem jest, śruba jest na spline, ale torx pasuje zapieczona nie była więc lekko poszła;) teraz tylko ogarne sobie druga osobę aby kręciła kierownicą. I kwestia trafienia w punkt Dzięki panowie za pomoc !! Edytowane 8 Października 2016 przez Bilder
wyzyk83 Opublikowano 8 Października 2016 Opublikowano 8 Października 2016 i tak jak ta srube zblokujesz to sprawdź sobie ile stopni ci wyjdzie skręt w lewo i i w prawo i wyjdzie ci to samo stopni
Bilder Opublikowano 8 Października 2016 Autor Opublikowano 8 Października 2016 (edytowane) Dla potomnych. Faktycznie jest dziura W maglu jest wgłębienie, na stożek. Siedzi tam śruba u mnie spline ale nasadka torx t55 też pasuje. Zwykłą 10mm (klucz 17) zeszlifowałem na stożek, aby pasowała. Kierownicę miałem w innym położeniu i koła skręcone. W poniedziałek jadę na ścieżkę ustawie zbieżność wyzeruje nastawy i wtedy zmierzę kąty skrętu. Edytowane 8 Października 2016 przez Bilder
MemberA4 Opublikowano 10 Października 2016 Opublikowano 10 Października 2016 A w ilości obrotów kierownicą widać było różnicę? chyba wychodzi po 2,5 obrotu w każdą stronę.
Bilder Opublikowano 10 Października 2016 Autor Opublikowano 10 Października 2016 Było widać jak ustawiłem na wprost to nie było środka po wykręceniu śruby zaślepiającej.Na 14 jestem umówiony na geometrię Więc musi grać!! Wszystko ustawione i gra i buczy. Dzięki panowie za pomoc !!
greg2505 Opublikowano 10 Października 2016 Opublikowano 10 Października 2016 Radek ,a koła przeskakiwały ci podczas skrętu w obie strony
Rekomendowane odpowiedzi