K2 Opublikowano 7 Października 2016 Opublikowano 7 Października 2016 Witam Przekopałem dość sporo stron i niestety nie znalazłem odp na pytanie. Wiec możne ktoś z Was widział lub wie co to za komunikat na fis Opisze sytuacje kiedy błąd się pojawił może to ma związek może nie. Otóż dorobiłem grot do kluczyka wymieniłem go i chciałem sprawdzić czy działa, otworzyłem auto działa włożyłem do stacyjki działa ( migał komunikat immo ponieważ nie wymieniłem jeszcze pastylki z transponderem którego muszę wyciągnąć z kluczyka serwisowego) wycofałem dorabiany klucz i wyciagłem go włożyłem klucz oryginalny przekręcam ten kluczyk który jest oryginalny i bach błąd Nie wiem czy to normalne ale fotki z vag przy probie połączenia sie z immo Filmik :
jospethe Opublikowano 7 Października 2016 Opublikowano 7 Października 2016 (edytowane) Profil uzupełnij bo nie wiadomo co to za auto,. Ta kontrolka to chyba niskie ciśnienie w oponie Edytowane 7 Października 2016 przez jospethe
K2 Opublikowano 7 Października 2016 Autor Opublikowano 7 Października 2016 (edytowane) Serio ? chyba w 2000 roku nie dawali czegos takiego do Hmmm Edytowane 7 Października 2016 przez K2
marcin_franz Opublikowano 27 Października 2016 Opublikowano 27 Października 2016 To właśnie błąd dotyczący niskiego ciśnienia w oponach. W allroadach była taka opcja. Coś Ci nie chce się połączyć chyba z licznikiem. Aby błąd zniknął musisz albo dopompować koła, albo jeśli nie masz czujników to zmienić wartość w kanale 61 lub 62 adaptacji
Rekomendowane odpowiedzi