micek Opublikowano 19 Grudnia 2008 Opublikowano 19 Grudnia 2008 Oto moje nowe autko.Wkoncu z wymarzonym silnikiem tylko szkoda ze nie A4 Troche nowych fotek i autko w wydaniu weselnym
Cuber Opublikowano 19 Grudnia 2008 Opublikowano 19 Grudnia 2008 Szkoda ze nie masz wiecej fotek :gwizdanie: napisz coś wiecej co to za chips jest w nim skoro seria zdajesie ma 230 KM w A6 tak ? Widze że maska przednia poliftowa jest
micek Opublikowano 19 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 19 Grudnia 2008 bo jest nieszczelna...A co do chip-a to musze zobaczyc na tym wydruku gdzie bylo robione bo taka juz kupilem i jeszcze sie tym nie interesowalem [br]Dopisany: 19 Grudzień 2008, 16:29_________________________________________________Dokladnie zostala wymieniona dla wygladu
letallec Opublikowano 19 Grudnia 2008 Opublikowano 19 Grudnia 2008 Ładna A6. Szkoda że nie po lifcie, ale silnik chyba nadrabia tę niedogodność
jura Opublikowano 20 Grudnia 2008 Opublikowano 20 Grudnia 2008 własnie widząc te zdjęcia nasuwa mi sie teoria. wszystkie auta jakie widziałem z 2,7bit (a4 i a6) mają zaparowany prawy klosz, co jest nie tak?? przeciez wszystkie nie są bite z prawej strony, a może??
micek Opublikowano 22 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 22 Grudnia 2008 Byl polamany uchwyt od lampy i plastik tak pekl ze nawet jak ja pokleilem to nadal paruje i mam z tym problem bo nie wiem juz czym mam ja uszczelnic
MoSSS Opublikowano 22 Grudnia 2008 Opublikowano 22 Grudnia 2008 jestem coraz bliższy zmiany mojej A4 na podoną A6 2.7 bi (mam na oku kilka egzemplarzy) z manualną skrzynią , w związku z tym czy ktoś wie jak rozpoznać wersję z 230 KM silnikiem a 250 KM , ta mocniejsza była dostępna bodajże od 2000 roku ale wydaje mi się , że przez krótki czas były produkowane równocześnie . Chce być pewny , a nigdzie nie mogę znaleźć informacji na ten temat, jak kupować to oczywiście mocniejszą wersję , a przy okazji jak spalanie wygląda , chociaż tym się nie kieruje ale jestem ciekaw
alex181266 Opublikowano 23 Grudnia 2008 Opublikowano 23 Grudnia 2008 jestem coraz bliższy zmiany mojej A4 na podoną A6 2.7 bi (mam na oku kilka egzemplarzy) z manualną skrzynią , w związku z tym czy ktoś wie jak rozpoznać wersję z 230 KM silnikiem a 250 KM , ta mocniejsza była dostępna bodajże od 2000 roku ale wydaje mi się , że przez krótki czas były produkowane równocześnie . Chce być pewny , a nigdzie nie mogę znaleźć informacji na ten temat, jak kupować to oczywiście mocniejszą wersję , a przy okazji jak spalanie wygląda , chociaż tym się nie kieruje ale jestem ciekaw sugerując się etką można stwierdzić, że 230-ki były produkowane do 05.01 a 250-ki dopiero od 07.02 co do spalania tu masz dane przykładowe http://www.motofakty.pl/testy_i_porownania/dane_techniczne/?marka=760&model=444&typ=13105
Rafal_69 Opublikowano 23 Grudnia 2008 Opublikowano 23 Grudnia 2008 dobre autko :th: i szczerze mówiac to tez myśle o takim za kilka lat bo narazie to nie mam funduszy na takie cudo
MoSSS Opublikowano 23 Grudnia 2008 Opublikowano 23 Grudnia 2008 na tej stronce , podane są jeszcze inne daty , ale nic mi nie pasuje bo widziałem kilka 2.7 bi z 1999 roku , według danych silniki dostępne od 2000 roku , hmm coś tu niegra
wiissnia Opublikowano 12 Stycznia 2009 Opublikowano 12 Stycznia 2009 wersja 230KM była w przed liftowych a 250KM w po liftowych.
micek Opublikowano 8 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 8 Czerwca 2009 Dorzucilem kilka nowych fotek patrzcie i oceniajcie
ajax Opublikowano 11 Czerwca 2009 Opublikowano 11 Czerwca 2009 Jedyny sluszny silnik, naped... tylko ta buda Dobrze, ze masz ta mini lotke bo mi tyl tych A6 wcale nie podchodzi a lotka niweluje kraglosci Ten czarny grill planujesz wymienic? :gwizdanie: No nic, gratki!
Reggi Opublikowano 23 Czerwca 2009 Opublikowano 23 Czerwca 2009 Kratki halogenów nie potrzebnie w kolor poszły
Gość adi92 Opublikowano 25 Czerwca 2009 Opublikowano 25 Czerwca 2009 właśnie jest bardzo dobrze jeśli chodzi o te kratki... masz grill bez chromu to wywal chrom wokół szyb wrzuć taki czarny, żeby się z grillem zgrał i będzie pięknie... w sumie to rozwiązanie bardziej pasuje pod biały kolor ale przy srebrnym też ładnie wygląda... szkoda, że nie po lifcie... ale zegarki i kilka rzeczy można wymienić przecież... Bardzo ładna A6
Gość pisizakopane Opublikowano 19 Października 2009 Opublikowano 19 Października 2009 bo jest nieszczelna...A co do chip-a to musze zobaczyc na tym wydruku gdzie bylo robione bo taka juz kupilem i jeszcze sie tym nie interesowalem [br]Dopisany: 19 Grudzień 2008, 16:29_________________________________________________Dokladnie zostala wymieniona dla wygladu jak na mój gust i wiedze w kategori A6 (handluje cześciami tylko A6 C5) to nie tylko maska jest wymieniona "dla wyglądu" wymienione sa również lampy, zderzak i błotniki. Inaczej mówiąć cały przód jest po lifcie. 2.7T maja to do siebie ze nie widziałem ani jednej nie bitej. Co do parującej lampy proponuje rozkleić i ponownie skleic na gorąco w tym samym kleju który był w lampie - mocno docisnąć i nie bedzie parowac!
Gość Mr. Axe Opublikowano 29 Października 2009 Opublikowano 29 Października 2009 daj zdjęcia sionika bo śmiem twierdzić, że nie masz 2.7 BT bo nie pokazałeś tego, ani wykreu Pokaż to się zamknę
Flyer Opublikowano 29 Października 2009 Opublikowano 29 Października 2009 daj zdjęcia sionika bo śmiem twierdzić, że nie masz 2.7 BT bo nie pokazałeś tego, ani wykreu Pokaż to się zamknę a czemu tak twierdzisz? jestes jasnowidzem, czy poprostu zazdroscisz?
Rekomendowane odpowiedzi