mrogal Opublikowano 20 Grudnia 2008 Opublikowano 20 Grudnia 2008 Witam, mam taki problem, kupilem podklokietnik razem z czescia tunela, niestety tunel jest szary a ja mam czarny wiec chce podlokietnik przelozyc do swojego tunelu. Niestety nie wiem jak rozlaczyc ta lape mocujaca. Co tam jej te dwie czesci trzyma? Zakleszczylo sie w zaznaczonym miejscu? dzieki za pomoc pzdr
lelus_DT Opublikowano 20 Grudnia 2008 Opublikowano 20 Grudnia 2008 w moim poprzednim autku zalozylem taki podlokietnik bez zakrecania tej śruby bo tak to siedzialo ze myslalem ze nie wypadnie i ze nie ma sensu tego przykrecac i po paru dniach sam zszedl a ostatnio w moim obecnym autku tez sie nameczylem ze sciagnieciem tego .... napsykalem w tym miejscu środka ktory sluzy do odkrecania zasniedzialych srub, zostawilem tak na pare godz pozniej mlotek i zeszlo troche sklepalem po bokach i tam gdzie sie wkreca ta srube wlozylem srubokret i w niego tez poklepalem i zeszlo
mrogal Opublikowano 20 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 20 Grudnia 2008 w moim poprzednim autku zalozylem taki podlokietnik bez zakrecania tej śruby bo tak to siedzialo ze myslalem ze nie wypadnie i ze nie ma sensu tego przykrecac i po paru dniach sam zszedl a ostatnio w moim obecnym autku tez sie nameczylem ze sciagnieciem tego .... napsykalem w tym miejscu środka ktory sluzy do odkrecania zasniedzialych srub, zostawilem tak na pare godz pozniej mlotek i zeszlo troche sklepalem po bokach i tam gdzie sie wkreca ta srube wlozylem srubokret i w niego tez poklepalem i zeszlo tez wlasnie mysle ze trza bedzie popsikac i klepac i podpychac w srodku, ale wolalem sie upewnic, klepal bede z wyczuciem bo to taki material ze moze zrobic tylko pstryk i sie ulamie
lelus_DT Opublikowano 23 Grudnia 2008 Opublikowano 23 Grudnia 2008 w moim poprzednim autku zalozylem taki podlokietnik bez zakrecania tej śruby bo tak to siedzialo ze myslalem ze nie wypadnie i ze nie ma sensu tego przykrecac i po paru dniach sam zszedl a ostatnio w moim obecnym autku tez sie nameczylem ze sciagnieciem tego .... napsykalem w tym miejscu środka ktory sluzy do odkrecania zasniedzialych srub, zostawilem tak na pare godz pozniej mlotek i zeszlo troche sklepalem po bokach i tam gdzie sie wkreca ta srube wlozylem srubokret i w niego tez poklepalem i zeszlo tez wlasnie mysle ze trza bedzie popsikac i klepac i podpychac w srodku, ale wolalem sie upewnic, klepal bede z wyczuciem bo to taki material ze moze zrobic tylko pstryk i sie ulamie ja to tam walilem na sile i nic mi sie nie zlamalo wytrzymale jest spokojnie mozesz walic
grzanek85 Opublikowano 23 Grudnia 2008 Opublikowano 23 Grudnia 2008 Wkręć dłuższą śrubę w miejsce tej którą wykręciłeś i wal w nią wtedy ładnie wyjdzie
K2 Opublikowano 6 Maja 2011 Opublikowano 6 Maja 2011 ściąłem cały tunel odkręciłem śrubę mocująca była na klucz 10 wyciągłem popielniczkę i waliłem po uchwycie mocującym zeszło po 10 sekundach
Rekomendowane odpowiedzi