marhiw Opublikowano 21 Grudnia 2008 Opublikowano 21 Grudnia 2008 Kupiem ostatnio audi a4 1,8 ADR i spalanie mnie troche oszałamia.Czy moge do tego silnika załozyc instalacje gazową I generacji? Ile bedzie paliło gazu i czy ten silnik dobrze sie sprawuje z dobrą inst gazową???
andrzej_1970 Opublikowano 21 Grudnia 2008 Opublikowano 21 Grudnia 2008 http://www.a4-klub.pl/smf/b5_adr_jaki_gaz_zamontowac_i_jakie_spalanie-t7134.0.html Tylko sekwencja szkoda silnika na zwykły gaz.
domelq Opublikowano 21 Grudnia 2008 Opublikowano 21 Grudnia 2008 Ja też bym raczej nie ryzykował ze zwykłą instalacją
Duro Opublikowano 21 Grudnia 2008 Opublikowano 21 Grudnia 2008 ...ja mam zwykłą instalację bo z taką kupiłem i nie narzekam:)
cobradd Opublikowano 21 Grudnia 2008 Opublikowano 21 Grudnia 2008 ... bo nie wiesz co to sekwencja instalacje I generacji są dobre dla gazników, i zakładanie jej do tego silnika to na pewno nie jest dobry sposób na oszczędzanie. Przy tych cenach benzyny to nie wiem czy zakładanie instalacji jest opłacalne, ona sie będzie zwracała przez ok 30 tyś km, a benzyna cały czas idzie w dół. Ja bym poczekał z taka decyzją, spalanie tego silnika wcale nie jest oszałamiające.
cobradd Opublikowano 22 Grudnia 2008 Opublikowano 22 Grudnia 2008 Gaz też idzie cały czas w dół. to prawda, ale to jest dobra wiadomość głównie dla tych co juz mają instalcje w swoich samochodach
Dev Opublikowano 22 Grudnia 2008 Opublikowano 22 Grudnia 2008 ale i tak jest za drogi :confused4: pomysł ze zwykłą instalka do ADR-a jest :thumbdown: :thumbdown: :oklaski: :oklaski: :oklaski:
PAKER997 Opublikowano 22 Grudnia 2008 Opublikowano 22 Grudnia 2008 POLECAM SEKW.WLOSKIEGO FENIKSA MIASTO 10 L TRASA 8 L.
Rekomendowane odpowiedzi