Ghostveri Opublikowano 4 Sierpnia 2017 Opublikowano 4 Sierpnia 2017 Czepiacie się. Piękna ręczna robota. Dzieło sztuki
Blachu Opublikowano 5 Sierpnia 2017 Opublikowano 5 Sierpnia 2017 To ma działać a nie wygladać [emoji14]Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka
wesz82 Opublikowano 5 Sierpnia 2017 Opublikowano 5 Sierpnia 2017 Proponuje wstawic grylla z b7 Jak sie bawic to sie bawic.. Wiem ze nie zrobisz tego, miales chwile slabosci ale juz Ci przeszlo???
rrrudy25 Opublikowano 5 Sierpnia 2017 Autor Opublikowano 5 Sierpnia 2017 To ma działać a nie wygladać [emoji14]Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalkacos w tym jest [emoji106]ale sa pewne granice [emoji51] Proponuje wstawic grylla z b7:naughty: Jak sie bawic to sie bawic.. Wiem ze nie zrobisz tego, miales chwile slabosci ale juz Ci przeszlo[emoji38][emoji38][emoji38][emoji38]???Pytasz czy wiesz ? Ja na prawde wypie...dziure w tym zderzaku jak tylko miała by sie przez to temp w dolocie obnizyc,tylko jak to bedzie wygladało[emoji848]Zrobie probe bez zdesia i wszystko bedzie jasne...Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
Blachu Opublikowano 5 Sierpnia 2017 Opublikowano 5 Sierpnia 2017 A może coś w tym stylu? Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka
kamil-vag Opublikowano 5 Sierpnia 2017 Opublikowano 5 Sierpnia 2017 Jedna z ładniejszych sztuk na forum, a Wy proponujecie jej taką krzywdę [emoji14] Wysłane z Xiaomi Mi 4 LTE przy użyciu Tapatalka
wesz82 Opublikowano 5 Sierpnia 2017 Opublikowano 5 Sierpnia 2017 37 minut temu, kamil-vag napisał: Jedna z ładniejszych sztuk na forum, a Wy proponujecie jej taką krzywdę Wysłane z Xiaomi Mi 4 LTE przy użyciu Tapatalka Nom wlasnie nie wiem ocb... Piecia udaru dostales czy w ciula ze mna lecisz???
rrrudy25 Opublikowano 5 Sierpnia 2017 Autor Opublikowano 5 Sierpnia 2017 Hehe ,dzisiaj nie bylo weny na pomiary,jutro zdejmuje zdesia i robie testy[emoji849]Mysle...mam nadzieje ze skonczy sie na dokładce s-line i obnizeniu Icka ,nie chciałbym rezac tak zderzaka jak blachu wkleił[emoji51]Uwielbiam ten widok [emoji28],dobrej nocy...Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
rrrudy25 Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Autor Opublikowano 8 Sierpnia 2017 No i niestety,okazało sie ze zderzak zasłania na tyle icka ze temp potrafi byc ~20st wieksza w dolocie niz z całkowicie odsłonietym[emoji53]Dzisiaj przy temp na zew 27st z odsłonietym IC udało mi sie wykrecic max 50st w dolocie gdzie przy założonym zderzaku potrafi byc nawet 70st[emoji19]Nie bede juz mowił o egt ktore ostatnio przy wieczornym upalaniu, gdzie było chłodniej! co chwile mrugał alert przekroczone 980st a dzisiaj ni chu chuNo jest zagwostka,bo ewidentnie jest za goraco w dolocie,tylko jak to zrobic zeby to miało rece i nogi?Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
Ghostveri Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Kiedyś zrobiłem taki oddymiacz ze starych wiatraczków od zasilaczy komputerowych Może coś takiego zamontuj Tapatalknięte z Tapatalka
wesz82 Opublikowano 9 Sierpnia 2017 Opublikowano 9 Sierpnia 2017 Nie posadzisz go nizej???? Oslone silnika jak masz to ja wywal. Faktycznie goraczka w dolocie
rrrudy25 Opublikowano 9 Sierpnia 2017 Autor Opublikowano 9 Sierpnia 2017 No na dokładce s-line na pewno pojdzie ciut nizej ale czy to obnizy tem o 20st ,watpie[emoji26]Oslona silnika [emoji23]żartujesz?chcesz zeby mi olej pod 150st podchodził[emoji27]Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
wesz82 Opublikowano 9 Sierpnia 2017 Opublikowano 9 Sierpnia 2017 Nie czaje ... Jak jej powiesz papa to powinno byc lepsze chlodzenie... Sluchaj a sco na to tuner???moze graty slabe stad taka meczarnia w dolocie????
KoJ@K Opublikowano 9 Sierpnia 2017 Opublikowano 9 Sierpnia 2017 Myśle, że najlepszym rozwiązaniem będzie, jak zamontujesz ten zderzak co był w czarnej ...
rrrudy25 Opublikowano 9 Sierpnia 2017 Autor Opublikowano 9 Sierpnia 2017 Jarek na to... za goraco w dolocie 3/4 icka masz zasłoniete na c**j ci ta ramka a4 klub[emoji28] tez zasłania[emoji23]Graty sa na spokojne ~270KM [emoji6] Myśle, że najlepszym rozwiązaniem będzie, jak zamontujesz ten zderzak co był w czarnej ... Czyli szybciutko wyrezam u siebie dokładke ...[emoji23]i bedzie cos w ten deseń[emoji848]Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
rrrudy25 Opublikowano 9 Sierpnia 2017 Autor Opublikowano 9 Sierpnia 2017 Chodz pomazaj to pod kolor.To zaś +5st wiecej bo farba bedzie trzymac ciepło[emoji14]Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
Blachu Opublikowano 9 Sierpnia 2017 Opublikowano 9 Sierpnia 2017 Widziałem na YT jak w USA robili testy to czarny cooler był wydajniejszy niż zwykły.Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi