lazuro1 Opublikowano 25 Października 2016 Opublikowano 25 Października 2016 Witam.Proszę o pomoc.Problem w tym że podczas hamowania wskaźnik poziomu paliwa schodzi niemal na rezerwę i rośnie przy puszczeniu pedału hamulca np:na 1/2 oraz nie działa prędkościomierz mimo że został wymieniony czujnik prędkości oraz licznik.Coś z masą itd....?Gdzie szukać będę ogromnie wdzięcny!Pozdrawiam.
-sebo- Opublikowano 25 Października 2016 Opublikowano 25 Października 2016 Sprawdz wtyczke czujnika predkosci. JA mialem jeden przewod przerwany
lazuro1 Opublikowano 3 Listopada 2016 Autor Opublikowano 3 Listopada 2016 Sprawdz wtyczke czujnika predkosci. JA mialem jeden przewod przerwany Dzięki za zainteresowanie tematem.Sprawdzałem na kostce było około 9 volt. Może jeszcze ktoś coś podpowie bo już sił mi brak w B4 nie było takich problemow;)
lukasz51237 Opublikowano 3 Listopada 2016 Opublikowano 3 Listopada 2016 Sprawdź pływak w zbiorniku, ewentualnie wymień na inny.
Langista Opublikowano 3 Listopada 2016 Opublikowano 3 Listopada 2016 Zrób test zegarów VAGiem i sprawdź czy same zegary działają jak trzeba, później sprawdź czy pływak jest prawidłowo zamontowany.
Rekomendowane odpowiedzi