piotr0020 Opublikowano 29 Października 2016 Opublikowano 29 Października 2016 (edytowane) Witam Czy ktoś pomoże przeanalizować moje logi? Show log - VAGLOG http://vaglog.pl/log-000_qH40tB.html Z góry dziękuję za pomoc. Pozdrawiam Edytowane 29 Października 2016 przez piotr0020
Arek8888 Opublikowano 29 Października 2016 Opublikowano 29 Października 2016 Auto wpada w tryb awaryjny?
piotr0020 Opublikowano 29 Października 2016 Autor Opublikowano 29 Października 2016 Tak wpada, ma dwa błędy 00575 oraz 00519
pawelone28 Opublikowano 29 Października 2016 Opublikowano 29 Października 2016 Kolego kierownice w turbinie stają , turbo do czyszczenia , masz setki tematów o tym na forum wystarczyło poszukać
Arek8888 Opublikowano 29 Października 2016 Opublikowano 29 Października 2016 Mam podobny problem, z tym, że pokazuje mi tylko błąd 575. Wygląda na to, że turbina przeładowuje - prawdopodobnie łopatki zatarły się w pozycji całkowitego doładowania. Możliwe też, że gruszka turbo się zacięła,lub jest nieszczelna. Również może być nieszczelność w układzie podciśnienia, lub na którymś z przewodów dolotowych. Albo pompa podciśnienia nie chodzi. W każdym razie przyczyn może być wiele, i ciężko to zdiagnozować. Więc podpinam się pod temat bo mamy ten sam problem.
piotr0020 Opublikowano 30 Października 2016 Autor Opublikowano 30 Października 2016 (edytowane) Kolego kierownice w turbinie stają , turbo do czyszczenia , masz setki tematów o tym na forum wystarczyło poszukać Po czym to stwierdziłeś po błędach czy logach? Problem z trybem awaryjnym mam co roku, gdy nadejdą chłodniejsze dni(jesień, zima). Trzeba będzie oddać turbinę do czyszczenia, tylko zastanawiam się, kiedy to zrobić. Czy teraz czy na wiosnę, ponieważ boje się, że przez zimę nie będę mógł przegonić i znowu się zapiecze. Proszę o poradę. Dodam, iż autko jeździ na krótkich trasach. Edytowane 30 Października 2016 przez piotr0020
Rekomendowane odpowiedzi