enczu Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Opublikowano 29 Kwietnia 2017 1 godzinę temu, robertjudi napisał: Przecież fabrycznie tez jest proszek... Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka I widać co się dzieje Mówię tylko co słyszałem. Gość co malował mi rolki, powiedział że woli szlifować nawet niż piaskować, bo osłabia felge tym wszystkim za każdym razem. Odrobine, ale jednak. Opinie różne
kedzior96 Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Chcesz moze pdc? Do przedlifta ?
Brzeziak Opublikowano 5 Maja 2017 Autor Opublikowano 5 Maja 2017 Dnia 30.04.2017 o 16:12, kedzior96 napisał: Chcesz moze pdc? Do przedlifta ? Daj cene i fotki na pw. Majówka rozpoczęta zlotem w Nowym Stawie. Fotograf ze mnie marny, no ale coś tam popstrykane. I jedno znalezione w sieci
smky95 Opublikowano 5 Maja 2017 Opublikowano 5 Maja 2017 Koło robi robotę [emoji41]Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
enczu Opublikowano 7 Maja 2017 Opublikowano 7 Maja 2017 Ogólnie samo koło w sobie mi nie robi, ale na aucie już się trochę broni Wywal te cuda w kratkach zderzaka
Brzeziak Opublikowano 8 Maja 2017 Autor Opublikowano 8 Maja 2017 Dnia 5.05.2017 o 20:13, smky95 napisał: Koło robi robotę Dzięki Dnia 7.05.2017 o 14:29, enczu napisał: Ogólnie samo koło w sobie mi nie robi, ale na aucie już się trochę broni Wywal te cuda w kratkach zderzaka Kratki wylecą jak wpadnie Fmic na front.
j4s2c2vr Opublikowano 10 Maja 2017 Opublikowano 10 Maja 2017 Nie wiem jak wielki FMIC planujesz, żeby aż z kratek trzeba było rezygnować... U mnie się mieści całkiem spory i wszystko z serii zostaje. Spryski, halogeny i kratki.
Brzeziak Opublikowano 12 Maja 2017 Autor Opublikowano 12 Maja 2017 Dnia 10.05.2017 o 15:01, j4s2c2vr napisał: Nie wiem jak wielki FMIC planujesz, żeby aż z kratek trzeba było rezygnować... U mnie się mieści całkiem spory i wszystko z serii zostaje. Spryski, halogeny i kratki. Planuje najmniejszy który oferuje FMIC, 550x140x65. Starczy do ponad 300 kuni więc na co większy. DRL nie są od środka płaskie, są wpuszczane w zderzak i to raczej dość głęboko. Dlatego jak przyjdzie fmic to nie wiem czy wszystko poupycham. A drugi fakt to estetyka, mi sie podoba jak u Kowiego że kolana na widoku i tak raczej bd chciał zrobić.
Brzeziak Opublikowano 7 Czerwca 2017 Autor Opublikowano 7 Czerwca 2017 Mały up. Z mechanicznych rzeczy ogarnięte wreszcie odcinające turbo Wszysto fajnie i pięknię do puki nie przeciągnąłem go na autostradzie, przy 195 odcięło turbo i niestety już na amen. Diagnoza, przytarły się łożyska na wirniku. W sumie i nawet na rękę, zamówione już turbo z AWX, bd w przyszłym tygodniu. Prawdopodobnie będe sprzedawał cały zestaw z navi, jednak mam przed lifta i przed liftem pozostanie. Odwiedziłem dwa zloty, kilka fotek znalezionych w sieci: Start Event Vag Się Kręci: I Volkstreffen 2017 5 Gold Edition: Od Nowego Stawu skręciłem gwint z przodu o kolejnego centa, po zmianie na KW myślę że jeszcze trochę urwę. To tak w skrócie
enczu Opublikowano 7 Czerwca 2017 Opublikowano 7 Czerwca 2017 Ode mnie props za utrzymywanie go jako przedlifta. Spuscic jeszcze wg. mnie mozna sporo i blagam, wywal to cos z kratek Wysłane z mojego SM-A310F przy użyciu Tapatalka
Brzeziak Opublikowano 7 Czerwca 2017 Autor Opublikowano 7 Czerwca 2017 5 minut temu, enczu napisał: Ode mnie props za utrzymywanie go jako przedlifta. Spuscic jeszcze wg. mnie mozna sporo i blagam, wywal to cos z kratek Wysłane z mojego SM-A310F przy użyciu Tapatalka Skręce, ale tak jak mówiłem najpierw KW bo śmietnix miętki jest a nie twardy Tego czegoś nie wywale z prostego powodu, bo nie mam innych kratek a z dziurami latać nie będę, przynajmniej na razie
enczu Opublikowano 10 Czerwca 2017 Opublikowano 10 Czerwca 2017 Dnia 8.06.2017 o 00:24, Brzeziak napisał: Skręce, ale tak jak mówiłem najpierw KW bo śmietnix miętki jest a nie twardy Tego czegoś nie wywale z prostego powodu, bo nie mam innych kratek a z dziurami latać nie będę, przynajmniej na razie Odboje wrzuć i po sprawie. U mnie latam na mtsie i beton zrobiony. Nawet na kw bez betonu nie spuscisz super nisko. A kratki przecież można kupić
jedrekx Opublikowano 13 Czerwca 2017 Opublikowano 13 Czerwca 2017 dobre mody, oby tak dalej wpadnij kiedyś na spot.. jak już coś w końcu będzie
Brzeziak Opublikowano 15 Czerwca 2017 Autor Opublikowano 15 Czerwca 2017 Dnia 13.06.2017 o 10:59, jedrekx napisał: dobre mody, oby tak dalej wpadnij kiedyś na spot.. jak już coś w końcu będzie Dzięki Na pewno podjadę na bajere
lukanio143 Opublikowano 30 Czerwca 2017 Opublikowano 30 Czerwca 2017 Kolor jest mega;) az sie prosi o lampy poliftowe.
Matejus_93 Opublikowano 29 Lipca 2017 Opublikowano 29 Lipca 2017 oblukany na VW Manii o ile db widziałem
Brzeziak Opublikowano 29 Lipca 2017 Autor Opublikowano 29 Lipca 2017 7 godzin temu, Matejus_93 napisał: oblukany na VW Manii o ile db widziałem Tak to ten Trzeba było na bajer podejsc
Brzeziak Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Autor Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Dnia 30.06.2017 o 23:46, lukanio143 napisał: Kolor jest mega;) az sie prosi o lampy poliftowe. Puki jest w moich rękach zostanie przed liftem Tak jak mówiłem nowa suszara z AWX i szybka wymiana. Doszły nowe fanty, wtryski WZM od kolegi bigu888, i sportowe sprzęgło od chłopaków ze StornPerformance. Amba fatima, był kat i ni ma Miałem już nic nie kupować do wnętrza i skupić się tylko na silniku, no ale nie mogłem się powstrzymać. Nowe dywany do środka+ brakujące plastiki na szyny od foteli+ nowa stara kiera z tym że multifunkcyjna. Prawdopodobnie poleci od razu do przeróbki. W międzyczasie audi pojawiło się na dwóch zlotach. Summer Meeting chojnice 2017. I moja pierwsza VW Mania (Miłe zaskoczenie bo dostałem zaproszenie na Show&Shine) No i lecim dalej, apetyt na mody jeszcze większy
BlackHazelAudi Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Panie panie piękne masz te 4 kola ;-) powiedz gdzie dorwales taki zderzaczek bez wciecia na blachę Bezawaryjnosci i niech Modzenie będzie z tobą xD
Rekomendowane odpowiedzi