Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spocik w Kutnie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szamek co ty odpierdalasz nie dosyć że tu jest tak mało postów to jeszcze wykasowałeś .... :cool1:

Opublikowano
  • Autor

STÓWKA lukaser .... :drunk:

lukasera najlepszego :drunk: :drunk: :drunk:

Dzięki chlpaki :good:

Opublikowano

Szamek w B7 Olo usunął PDFa :mysli:..... bo antonio już jest po zabiegu ... :cool1:

Opublikowano

Szamek co ty odpierdalasz nie dosyć że tu jest tak mało postów to jeszcze wykasowałeś .... :cool1:

mówiłem żebyście pisali to była cisza, więc kórwa teraz proszę uważać :decayed: :decayed: :decayed:[br]Dopisany: 16 Czerwiec 2011, 10:56_________________________________________________

Szamek w B7 Olo usunął PDFa :mysli:..... bo antonio już jest po zabiegu ... :cool1:

:good: od razu został wywalony :wink4:

za wycięcie zapłaciłem jak za cukier w pl :decayed: :decayed: :decayed:

wypsiu mówiłeś że antonio już jest po tym zabiegu :naughty: :naughty: :naughty:

Opublikowano
  • Autor

a to gdzie tobie Szamek robili ? myślałem,że u Ola :gwizdanie:

Opublikowano

a to gdzie tobie Szamek robili ? myślałem,że u Ola :gwizdanie:

dobrze myślałeś :tongue4:

Opublikowano

i co tam słychać panowie gdzie weekend spędzacie.... :cool1:

Opublikowano

Lukaser spóźnione życzenia urodzinowe : Sto lat !!! :gwizdanie: Kurde nie zaglądałem te kilka dni tutaj :wallbash:

No ja właśnie wegetuje w domu u siebie nad sprawkiem na poniedziałek :wallbash:

Hmm wybiera się ktoś od nas na letni w końcu?!

Na rozśmieszenie:)

100_100_1359821501_Zagadka_przez_siwex19_middle.jpg

100_100_792559412_Bitwa_Murzynow_przez_alfred77_middle.jpg

Opublikowano
  • Autor

Ja to bym pojechał,ale kasy ni ma... T-Mobile miało być takie pikne, ale niestety nie urwało...

Dziś opijałem ze znajomymi urodzinki,ale tak lightowo, bo bez kasi :(

we wtorek przyjezdza,to zaszalejmy ;)

Ogólnie to od sierpnia szukam pracy w Trójmieście i spadamy stąd!

Opublikowano

Lukasera Gili szuka pomocnika na budowę za wikt i opierunek.... :decayed:

a tak powarzenie to taka kicha jest w kutnie... :cool1:

ja odebrałem dopiero pierwszy zasiłek jeszcze nie cały bo za pół miesiąca i już zadzwonili że mają nową robotę i k**wa w poniedziałek jadę na rozmowę .... :wallbash:

mam nadzieje że będzie c**jowata propozycja i jej nie przyjmę,k**wa nawet nie dadzą posiedzieć w domku.... ;(

Opublikowano
  • Autor

No powiem Ci,że w kutnie tragedia... robota mnie wk***ia, ale nawet nie ma gdzie sie przeniaść. dojeżdzać do łodzi sie nie opłaca. Wybiore urlop, spróbuje odłożyć troche grosza, co by było na pierwszy miesiac wynajmu mieszkania i trzeba bedzie spróbować w 3Mieście. Kimi tam niedawno pojechał, zobaczymy jak jemu pójdzie. Chłopaki na pewno cos podpowiedzą gdzie znaleźć cos dobrego itp.[br]Dopisany: 19 Czerwiec 2011, 11:27_________________________________________________PS na budowe to ja sie nie nadaje :P[br]Dopisany: 19 Czerwiec 2011, 11:28_________________________________________________Pozatym,żeby robić u gilego to jescze trzeba miec oczy dookoła głowy, zeby wypatrywać,czy chudy nic Ci nie odpier**li :decayed:

Opublikowano

lukasera a jakiej roboty szukasz? :mysli:

wypsiu w Kutnie znaleźć teraz robotę to jakiś koszmar :facepalm:

sam osobiście myślę nad wyjazdem do Poznania tylko, że szkoła mnie tutaj trzyma :thumbdown:

Opublikowano

a jakaś dilerka albo drugi lokal jak na krzywej ... :mysli:

:decayed:

Opublikowano

to już byś musiał wrócić do Kutna poprowadzić trochę interes i wkręcić nas w ten temat :naughty: :naughty: :naughty:

Opublikowano

to już byś musiał wrócić do Kutna poprowadzić trochę interes i wkręcić nas w ten temat :naughty: :naughty: :naughty:

ja mogę dać wam namiary na kolesia co was pokieruje i wszystko załatwi za małą opłatą ......... :naughty::decayed:[br]Dopisany: Czerwiec 19, 2011, 16:09:17_________________________________________________ http://www.ekutno.pl/?kutno=0&y=1&zoom=11219#11219

pan G.M.............. :decayed:

Opublikowano

tzn. że się nie piszesz na interes klubowiczów A4? :kox:[br]Dopisany: 19 Czerwiec 2011, 16:13_________________________________________________http://wiadomosci.wp.pl/gid,13523696,title,Auto-zawiniete-wokol-drzewa-3-zabitych-mocne-zdjecia,galeria.html?ticaid=1c838

nieźle musiał zapieprzać :gwizdanie:

Opublikowano

tzn. że się nie piszesz na interes klubowiczów A4? :kox:[br]Dopisany: 19 Czerwiec 2011, 16:13_________________________________________________http://wiadomosci.wp.pl/gid,13523696,title,Auto-zawiniete-wokol-drzewa-3-zabitych-mocne-zdjecia,galeria.html?ticaid=1c838

nieźle musiał zapieprzać :gwizdanie:

Lol faktycznie nieciekawie to wygląda:/ Ej chłopaki jak wszyscy uciekniecie z Kutna i okolic to kto pociągnie to forum? :shocked:

Opublikowano

ja ............... :cool1:

Opublikowano

A Ciebie akurat wypsiu nie znam, ale mam nadzieję że kiedyś poznam osobiście :good: