Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spocik w Kutnie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

ja w tamtym roku namiętnie słałem, ale nic z tego nie wyszło. w regulaminie pisali,że nie wolno używać photoshopa, a wiekszość zdjęc jest podrasowanych.

Opublikowano

lukasera a co Ty w pracy będąc ludzi nie poznajesz? :decayed:

Opublikowano
  • Autor

Poznaje, przecież kiwnąłem Ci cześć, ale jak miałem buraka z dobrym abonamentem do zrobienia, to przeca nie wyjde zza biurka,żeby sie z Sz.P Szamkiem przywitac ;)

:gwizdanie:

Opublikowano

to sorry może nie zauważyłem :wink4:

myślałem, że ten "burak" to jakiś Twój znajomy :naughty:[br]Dopisany: 03 Sierpień 2011, 02:26_________________________________________________http://www.milanos.pl/vid-46631-Cos-krwa-zrobil.html :polew:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Wypsiu żyjesz? jak testy poszły? dali Ci w końcu ten żółty papier ? :gwizdanie:

My właśnie wróciliśmy z Zakopanego i jutro jedziemy do Gdyni, także z kondonem Tomeksem i resztą pewnie uda nam sie zobaczyc :)

Opublikowano

jeśli chodzi o kondona Tomeksa to jest u mnie.... :cool1:[br]Dopisany: Sierpień 13, 2011, 00:50:15_________________________________________________dzisiaj własnie żarł małże ..... :naughty:

Tomeks.jpg

[br]Dopisany: Sierpień 13, 2011, 00:59:38_________________________________________________...a po żarciu polazł na pokaz światełek

[br]Dopisany: Sierpień 13, 2011, 02:00:01_________________________________________________

My właśnie wróciliśmy z Zakopanego i jutro jedziemy do Gdyni

Lukasera widzę że jeździsz z jednego końca PL w drugi, to tyle samo kilometrów masz do Pana i byś sobie zwiedził BE.... :naughty:

Ps...żółte papiery dostałem czekam na odbiór i wymienia na BE :thumbup: [br]Dopisany: Sierpień 19, 2011, 09:05:26_________________________________________________... zaraz się zjawi u mnie czarnuch Tomeks po łódź

Opublikowano
  • Autor

Tyy ta łódź to dobra by była do Ciechocinka na staw a nie na poważną wodę :decayed:

Jaki skuter wodny w dobrej cenie by tam u Ciebie wyrwał? bo Kasia mi na urodziny obiecała i zaczyna się rozglądać ;)

Opublikowano

Tyy ta łódź to dobra by była do Ciechocinka na staw a nie na poważną wodę :decayed:

Jaki skuter wodny w dobrej cenie by tam u Ciebie wyrwał? bo Kasia mi na urodziny obiecała i zaczyna się rozglądać ;)

Można znaleźć coś w przyzwoitej cenie i na pewno taniej jak w PL.... :wink4:

Ja osobiście wolałbym jakąś zgrabną motorówkę jak skutera... :cool1:

Opublikowano
  • Autor

Co tam sie dzieje z Szamkiem? ja wiem, że żniwa są, ale żeby tak forum opuszczać :gwizdanie:

Opublikowano

Co tam sie dzieje z Szamkiem? ja wiem, że żniwa są, ale żeby tak forum opuszczać :gwizdanie:

A zagląda, zagląda, tydzień temu nawet na żywo się zjawił w EL na spocie :decayed: :decayed: :decayed:

Opublikowano

...to już upala swojego przeszczepa :mysli:

Opublikowano

już dawno po żniwach :decayed: a tak serio to ostatnio mało czasu spędzam w domu, stąd moja nieobecność :wink4:

B5 już chodzi z AVF :kox: co prawda były małe problemy ze sprzęgłem, ale jak narazie wszystko ogarnięte i mam nadzieję, że wszystko będzie :good:

Opublikowano

Szamek na pewno po żniwach bo widziałem go jak się buja po krajówce AVF-em :)

Opublikowano

Szamek na pewno po żniwach bo widziałem go jak się buja po krajówce AVF-em :)

kiedy? gdzie? :mysli:

Opublikowano

Szamek jak zwykle nikogo nie widzi ... :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

k**wa znowu mi pod marketem porysowali fure, tylko tym razem wgione zaliczyłem c**jową, bo przy kole na tylnym błotniku :kwasny: :kwasny: :kwasny:

Chamstwo, buractwo i skurwaysyństwo!

Opublikowano

ku*** znowu mi pod marketem porysowali fure, tylko tym razem wgione zaliczyłem ch***ą, bo przy kole na tylnym błotniku :kwasny: :kwasny: :kwasny:

:thumbdown: :thumbdown: :thumbdown:

Opublikowano

ku*** znowu mi pod marketem porysowali fure, tylko tym razem wgione zaliczyłem ch***ą, bo przy kole na tylnym błotniku :kwasny: :kwasny: :kwasny:

...i myślisz że to wszystko to przypadek ... :cool1:

naciągasz tą biedną wiejską młodzież na przeróżne abonamęty itp...więc będą ci obdzierać furmankę .... :cool1:

Opublikowano
  • Autor

ta wiejska młodzież to już nie taka biedna i pewnie aktualnie więcej ma ode mnie w portfelu :wallbash:

Opublikowano

...a tak powarzenie to wydaje mi się że to Szamek

nawet na pewno to on,bo mu tak dziwnie z oczu patrzy .... :decayed: