Szamek Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Opublikowano 18 Kwietnia 2011 co tu taka cisza? w ogóle ktoś tutaj żyje z kutna oprócz mnie i łukasza?
wypsiu Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Opublikowano 18 Kwietnia 2011 ...idą święta szamek wszyscy na urlopach ....
Szamek Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Opublikowano 18 Kwietnia 2011 to co niektórzy dłuuuugie mają te urlopy [br]Dopisany: 18 Kwiecień 2011, 11:12_________________________________________________a tak w ogóle to jadę jutro na program :dance: oczywiście większe wtryski też wpadną
wypsiu Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Opublikowano 18 Kwietnia 2011 to co niektórzy dłuuuugie mają te urlopy [br]Dopisany: 18 Kwiecień 2011, 11:12_________________________________________________a tak w ogóle to jadę jutro na program :dance: oczywiście większe wtryski też wpadną czekamy na wykresik ... zobaczysz jak jazda zrobi się przyjemniejsza,tyle że bardzo szybko sie przyzwyczaisz i znowu będzie czegoś brakować ...
Szamek Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Opublikowano 18 Kwietnia 2011 zobaczysz jak jazda zrobi się przyjemniejsza,tyle że bardzo szybko sie przyzwyczaisz i znowu będzie czegoś brakować ... turbo z AWX leży w garażu, więc jak będzie kasa i mało mocy to będziemy myśleć dalej
lukasera Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 18 Kwietnia 2011 No to teraz bede musiał uważć,zebś mnie nie objechał na światłach Dawaj wykres jak już bedzie po wszystkim
Szamek Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Opublikowano 18 Kwietnia 2011 stary długo jeszcze tego nie zrobię jak będzie po wszystkim to wrzucę wykresik :naughty: [br]Dopisany: 18 Kwiecień 2011, 13:50_________________________________________________znacie może kogoś kto zajmuję się pisaniem prac inżynierskich?
lukasera Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 18 Kwietnia 2011 stary długo jeszcze tego nie zrobię jak będzie po wszystkim to wrzucę wykresik :naughty: [br]Dopisany: 18 Kwiecień 2011, 13:50_________________________________________________znacie może kogoś kto zajmuję się pisaniem prac inżynierskich? Moja Kasia :> Jaki temat i jaka szkola
lukasera Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Oj tam PW, i tak tylko my tu piszemy
wypsiu Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Szamek czy ty będziesz się może widział w tym tygodniu z Lukaserom....
Szamek Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Szamek czy ty będziesz się może widział w tym tygodniu z Lukaserom.... pewnie gdzieś tam tego leszcza :naughty: będę widział a co tam?[br]Dopisany: 18 Kwiecień 2011, 18:31_________________________________________________ Oj tam PW, i tak tylko my tu piszemy sorry
wypsiu Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Opublikowano 18 Kwietnia 2011 ...bo jak byście jechali to czy mógłbyś zabrać od lukasery jedna rzecz
Szamek Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Opublikowano 18 Kwietnia 2011 ...bo jak byście jechali to czy mógłbyś zabrać od lukasery jedna rzecz nie ma problemu jeśli lukasera jest jutro od rana w pracy to mogę to od razu zabrać bo będę w kutnie do ok. 9.30, a później to jakoś po świętach pewnie, ale tak jak pisałem nie ma problemu, jakoś się z nim zgadam i wezmę to "coś" [br]Dopisany: 18 Kwiecień 2011, 18:58_________________________________________________http://pool.in.ua/products/baseinspa/ wejdzcie sobie i kliknijcie na czerwone szpilki koło jaccuzi :kox:
lukasera Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 18 Kwietnia 2011 ...bo jak byście jechali to czy mógłbyś zabrać od lukasery jedna rzecz Wypsiu, nie mam cytrynówki, wypiłeś wszystko... nie pamiętasz?
wypsiu Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Opublikowano 18 Kwietnia 2011 ...bo jak byście jechali to czy mógłbyś zabrać od lukasery jedna rzecz Wypsiu, nie mam cytrynówki, wypiłeś wszystko... nie pamiętasz? ...ale ja chcę Ciebie ....
Szamek Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Opublikowano 18 Kwietnia 2011 ...bo jak byście jechali to czy mógłbyś zabrać od lukasery jedna rzecz Wypsiu, nie mam cytrynówki, wypiłeś wszystko... nie pamiętasz? ...ale ja chcę Ciebie .... a zapakujesz go ładnie? :kox:
lukasera Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Sie tak Szamek nie śmiej, bo jak zobaczysz co to za rzecz i ile waży, to musisz sobie doliczyć 2litry do średniego spalania
wypsiu Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Sie tak Szamek nie śmiej, bo jak zobaczysz co to za rzecz i ile waży, to musisz sobie doliczyć 2litry do średniego spalania ...nie słucha Lukasery Szamek furmankę będziesz miał po programie to nie będzie tak źle,dasz radę... Lodówa w czwartek wyjeżdża do mnie i będziemy szukać furmanki...
Rekomendowane odpowiedzi