kacper624 Opublikowano 9 Listopada 2016 Opublikowano 9 Listopada 2016 Witam Od tygodnia jestem posiadaczem powyzszego modelu w LPG Wczoraj podczas jaZdy wyrwalo mi korek od zbiorniczka wyrownawczrgo . Tak po połowie gwintu . płynu wcześniej było w okolicach minimum Samochód grzać sie nie grzeje powyzej 90 ,wentylator nie załącza się po wyłączeniu Zlalem wczoraj płyn ,nie był on jednolity żółty kolor w połączeniu z takim ciemnym miodowym płynem .Olej raczej to nie jest bynajmniej tak mi się zdaje . Zalalem nowym płynem narazie po około 30 km okej Jest czysty stan się utrzymuje . Wiem że trudno zdiagnozować na odległość Ale czy Poprostu kupiłem padło jakieś ?
bandyta928 Opublikowano 9 Listopada 2016 Opublikowano 9 Listopada 2016 Nowy zbiorniczek i korek od zbiorniczka. Jak to nie pomoze to raczej uszczelka pod glowica.
Tom A4 Opublikowano 9 Listopada 2016 Opublikowano 9 Listopada 2016 Bardzo możliwe że uszczelka pod głowicą daje o sobie znać
kacper624 Opublikowano 9 Listopada 2016 Autor Opublikowano 9 Listopada 2016 Objawem będzie stopniowo brudzacy się płyn I szlam na korku oraz ewentualne bulgotanie ?
bandyta928 Opublikowano 9 Listopada 2016 Opublikowano 9 Listopada 2016 odkrec korek, dodawaj gazu i obserwuj co sie dzieje, czy nie ma pecherzykow powietrza ewentualnie zrob test na CO2 w wodzie
hubi. Opublikowano 9 Listopada 2016 Opublikowano 9 Listopada 2016 (edytowane) Uszczelka pod głowicą powiedziała papa Koledzy wcześniej dobrze piszą, wychodzi tylko przy pałowaniu ? Jeżeli tak to nie jeździj tak zbyt długo ... są konsekwencje na dłuższą metę takiej jazdy Trzeba zerwać czapkę ... obsługa głowicy nowa uszczelka itd. i jedziemy dalej czytaj na miękko ponad 1000 zł pyknie odp na pytanie Czy kupiłem padło ? tak Edytowane 9 Listopada 2016 przez hubi.
kacper624 Opublikowano 9 Listopada 2016 Autor Opublikowano 9 Listopada 2016 Czy płyn wy***prza tylko przy ostrej jezdzie ? Po 40 km ciąglej jazdy coś takiego wynikłoPowiem szczerze , ze ostro nim nie jezdzilem
hubi. Opublikowano 9 Listopada 2016 Opublikowano 9 Listopada 2016 (edytowane) Ty nie musiałeś. Czas robi swoje ... raz przeciągniesz i papa Zwalaj czapkę ... Edytowane 9 Listopada 2016 przez hubi.
Rekomendowane odpowiedzi