Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

PŁOŃSK / PŁOCK / okolice

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

było ustalane na 19 i na tą musi już być bo nie każdy będzie wiedzial ze zmienilismy godzine w ostatniej chwili to bedziesz musial wybrac albo spot albo impreza albo najwyżej krócej bedziesz

Opublikowano

ja niestety wyprzęgam z jutrzejszego spota, dzieciak mi zaczyna fisiować niestety :confused4:

Opublikowano

a ktos zz płocka jedzie?

moze by jakos razem sie zebrac i bujnac?

Opublikowano

Panowie dzięki za spocika fajnie było się spotkać i pogadać. Następnym razem dobrze by było troszkę wcześniej.

Opublikowano

też tak myśle ale trzeba tak ustalić aby każdemu pasowało. I obowiązkowo w weekendy

Opublikowano

to ile autek bylo?? Gdyby to godzine wczesniej to bym dotarl :angry:

Opublikowano

Dzięki za spocika i do zobaczenia na następnym w tym samym miejscu jak da radę to trochę wcześniej.

Opublikowano

4 bo płock nie dotarł ale bedziemy regularnie raz w miesiącu robić:P[br]Dopisany: 04 Wrzesień 2011, 22:35_________________________________________________no jak każdemu będzie pasować to można wcześniej byle w weekendy ale to jeszcze jakoś obgadamy mamy do siebie numery

Opublikowano

sorry panowie ale mimo że dziś niedziela miałem troche pracy jak to na wsi zreszta przepraszam was :notworthy:

Opublikowano

4 bo płock nie dotarł ale bedziemy regularnie raz w miesiącu robić:P[br]Dopisany: 04 Wrzesień 2011, 22:35_________________________________________________no jak każdemu będzie pasować to można wcześniej byle w weekendy ale to jeszcze jakoś obgadamy mamy do siebie numery

oj nie nie autek było 5

1. patryk10015

2. JarosA4

3. Gierza

4. Krzysiekml

5. zieluch

Opublikowano

racja pomyliłem się

Opublikowano

przypominam o jutrzejszym spociku w plocku:)

Opublikowano

Oskar, zatem moja propozycja 1 i 3 czwartku miesiąca idzie w pinechy? zostajemy przy 2 i 4 czwartku ? jeśli dziś to nie wiem czy dam rade wrócić z wawki, czekam na eska.

Opublikowano

nie pytaj tylko mnie jak dka mnie moze byc 2 i 4 wekend kazdego miesiaca a proponuje sie spotkac w tym tygo bo juz sie 2 tygi nie widzielismy i juby pisal mi ze wpadnie:)

Opublikowano

Na razie mi się zapowiada że dam rade w końcu się pojawić

Opublikowano

Grzesiu za tydzień tez się umówiliśmy i możemy spotykać się według Twojego planu

Opublikowano

spoko , będę , słyszałem od Damiana o atrakcjach. wbijam się za tydzień razem z żonką - niech się kobieta wyszaleje :>

do zobaczenia.

Opublikowano

ok to moze oficjal nie napiszemy ze dodatkowymi atrakcjami ma byc jada gokartami takze im nas wiecej tym lepiej :D[br]Dopisany: 09 Wrzesień 2011, 19:38_________________________________________________moze cos ktos bedzie chcial

http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=220731.new#new[br]Dopisany: 10 Wrzesień 2011, 00:20_________________________________________________jak cos to mam na podmianke z doplata kompletna tapicerke od s-line b7 razem z bockzami i podlokietnikiem moze ktos sie skusi pogladowo wkejam jak to wyglada stan bdb http://moto.allegro.pl/fotele-do-audi-a4-s-line-wraz-z-tylna-kanapa-i1814690547.html

pozdrawiam :)