kermit1 Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Opublikowano 29 Kwietnia 2011 To najważniejsze że u Oskara OK!! Tu koledzy wrzucam link do modu świateł o którym rozmawialiśmy Moduł doświetlania zakretów / Cornering Lights "CLM01-CAN"
Coleman Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Opublikowano 29 Kwietnia 2011 no ja na pare minutek tez sie zjawiłem znalazlem czas dla klubowiczow
juby_p Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Opublikowano 29 Kwietnia 2011 no całkiem ciekawe niepowiem musze poszperać co bedzie pasowało do naszych furek bo to chyba jest na CAN. Może rozkminimy temat i sobie zbiorowo zamontujemy:) Ja napewno robie światła dzienne w drogowych bo to wyglada na bardziej orginalne niż w halogenach.
kermit1 Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Opublikowano 29 Kwietnia 2011 No temat do przemyślenie - ciekawe jakie koszty??
juby_p Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Opublikowano 29 Kwietnia 2011 http://allegro.pl/swiatla-dzienne-audi-skoda-volkswagen-modul-z-clh-i1575130063.html Ja mysałem o tym, ale bende zglebiał temat i kolega kupował cos takiego do skody za 70zł ale bez funkcji odprowadzania do domu:) może cos da sie załatwić od tego gościa co mu sprzedał może tez bendzie miał patent na doświetlanie zakretów.
dajmler4 Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Opublikowano 30 Kwietnia 2011 jakby co to mam na sprzedanie felgi i oponki jakby kto chcial kontakt priv juby popytac ci o te zaciski od s4?? P.S jeszcze raz sory za te moje szalenstwa twoim autkiem
juby_p Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Opublikowano 30 Kwietnia 2011 możesz zapytać ale ja i tak dopiero za 3-4 miesiące bym chciał kupić wiec chyba narazie niema sęsu, zobaczymy jak ty bedziesz hamował spoko mój silnik "od pralki" jest przyzwyczajony;)
Rattlesnake Opublikowano 1 Maja 2011 Opublikowano 1 Maja 2011 juby - zdecydowanie najfajniej jeżdżąca Audiczka, Lukasza też miodzio, ino moja babcia was wytrzęsła - do zobaczenia następnym razem
juby_p Opublikowano 1 Maja 2011 Opublikowano 1 Maja 2011 ino moja babcia was wytrzęsła twoja przy mojej to tapczan Ty i Łukasz najbardziej komfortowe:) wasze sa spokojne i wygodne a mój to nerwus poprostu zawieszenie 1BV o takich światlach dziennych mowilem http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=37188.0;highlight=s-line+opis+b6
dajmler4 Opublikowano 4 Maja 2011 Opublikowano 4 Maja 2011 witam koledzy rozpoczynam tutaj inicjatywe odtworzenia automobilklubu ziemi plockiej i prosil bym o osboby które by byly chetne byc czlonkami tego stowazyszenia, popytajcie znajomych, kolegów rodzine moze oni tez by byli chetni, ruszmy to miasto zacznijmy organizowac w nim imprezy motoryzacyjne niech zacznie sie cos dziac wstepnie powiem tak rozmawialem z prezydentem przed wyboram jest ZA wiec teraz bedzie musial pokazac ze tak jest
Rattlesnake Opublikowano 6 Maja 2011 Opublikowano 6 Maja 2011 Oskar, ja jestem za, zakładałem z kolegami SSKWP więc wiem jak to wygląda od strony prawno-praktycznej. w razie czego służę pomocą.
dajmler4 Opublikowano 6 Maja 2011 Opublikowano 6 Maja 2011 z mila checia posluze sie rada obgadamy na spocie
dejf Opublikowano 8 Maja 2011 Opublikowano 8 Maja 2011 witam koledzy rozpoczynam tutaj inicjatywe odtworzenia automobilklubu ziemi plockiej i prosil bym o osboby które by byly chetne byc czlonkami tego stowazyszenia, popytajcie znajomych, kolegów rodzine moze oni tez by byli chetni, ruszmy to miasto zacznijmy organizowac w nim imprezy motoryzacyjne niech zacznie sie cos dziac wstepnie powiem tak rozmawialem z prezydentem przed wyboram jest ZA wiec teraz bedzie musial pokazac ze tak jest Ja sie pisze! I tuner Mr Robak tez!
dajmler4 Opublikowano 8 Maja 2011 Opublikowano 8 Maja 2011 ok bardzo mnie to cieszy w koncu jakis odzew od moich znajomych z innych forów, z tego forum i ogólnie z plocka i okolic obgadamy na spocie, ps juby jakbys mógl to zapros kramara tezby sie przydal zeby obgadac temat
dajmler4 Opublikowano 8 Maja 2011 Opublikowano 8 Maja 2011 w ten czwartek godzina 19:30 4 poziom parking galeria mosty
juby_p Opublikowano 8 Maja 2011 Opublikowano 8 Maja 2011 dejf hmmm to ty masz prototypowy egzeplarz grzebnietego silnika jak Mariusz?? (kiedyś opowiadał ze robiliscie to równolegle) moze wpadniesz w czawartek?
Gość -makaveli- Opublikowano 9 Maja 2011 Opublikowano 9 Maja 2011 Witam startujemy z zapisami na X Ogólnopolski Zlot Audi A4 Klub Polska Zapraszamy info: http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=202077.0
juby_p Opublikowano 12 Maja 2011 Opublikowano 12 Maja 2011 moge sie delikatnie dzis spóźnić ale bendę
Rekomendowane odpowiedzi