Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Audi A4 B5 1.8TQ usa 340km/415nm

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie chodzi o moc, tylko o to ze seryjnie to zwykle a4, fajnie ze pomodzone ale to tak jakbys mial bmw w serii, zrobil z tego alpine i nazwal alpina, ktora nigdy nie bedzie. I o to wlasnie chodzi autorowi. Ostatnio jest wiecej fejkow niz ori s4.. Ja szanuje zdanie mimo ze jest porobione i mimo to ze pakiety esy robi naprawde robote swietna. Zwykly fajnie zrobiony lift z glowa moze byc rownie dobry :)

Opublikowano
  • Autor

A dwa że auto miało być niepozorne bo wtedy jest wieksze zdziwienie jak pozornie mocniejsze wozy dostają baty od a4 1.8t bo emblematy zostały na klapie :)

Edytowane przez grzesiek1721

Opublikowano

A dwa że auto miało być niepozorne bo wtedy jest wieksze zdziwienie jak pozornie mocniejsze wozy dostają baty od a4 1.8t bo emblematy zostały na klapie :)

dokładnie....albo przykleic 1.6 i na światłach szok z zawałem i przerażeniem wymieszany [emoji23]
Opublikowano

Łapie łapie o co wam biega, to była tylko taka luźna sugestia z mojej strony ;)

A jakieś mody zewnętrzne planujesz?

Opublikowano

Wystarczy, że ma ori us to już jest zayebiste body, jeszcze ino progi od esy bym widział i gra i buczy.

Opublikowano
  • Autor

Wystarczy, że ma ori us to już jest zayebiste body, jeszcze ino progi od esy bym widział i gra i buczy.

Faktycznie progi by sie przydały i myślałem nad dyfuzorem z tył tylko nie ala dyfuzor tylko taki żeby spełniał swoją funkcje

Opublikowano

Jakie sprzeglo?

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

cały zestaw z 80ki + tarcza okuta kevlarem i podtoczone koło

Aż sie prosi o pakiet s4.

nie będzie żadnego pakietu s bo to a4 a nie s4 z tymi pakietami sie robia jak ze znaczkiem m-power przylepiają do czego sie da a później sie okazuje że w Nowym Sączu jeżdzą same s4 tdi nie chce tu nikogo obrazić tylko dla mnie s4 to 2.7 biturbo a nie a4 1.9 tdi ze zderzakami od s4 ale to moje zdanie :P

A wysprzeglik i przewody ori?

Opublikowano
  • Autor

Jakie sprzeglo?

cały zestaw z 80ki + tarcza okuta kevlarem i podtoczone koło

Aż sie prosi o pakiet s4.

nie będzie żadnego pakietu s bo to a4 a nie s4 z tymi pakietami sie robia jak ze znaczkiem m-power przylepiają do czego sie da a później sie okazuje że w Nowym Sączu jeżdzą same s4 tdi nie chce tu nikogo obrazić tylko dla mnie s4 to 2.7 biturbo a nie a4 1.9 tdi ze zderzakami od s4 ale to moje zdanie :P

A wysprzeglik i przewody ori?

wszystko oryginał

Opublikowano

wszystko oryginał

Ostatnie pytanie na temat sprzegla, zestaw na kewlarze z 80 1z podejdzje zczy musi byc koniecznie 2.0 16v

Opublikowano

dlaczego wstawiłeś tylko kawałek wykresu? To to samo turbo co w poprzedniku? Widzę że ten sam temat po wszystkich forach, nawet czcionka z sr forum.

Edytowane przez DaveDaveDave

Opublikowano
  • Autor

wszystko oryginał

Ostatnie pytanie na temat sprzegla, zestaw na kewlarze z 80 1z podejdzje zczy musi byc koniecznie 2.0 16v

może być z 1Z chodzi tylko o to żeby było z tarczą 228mm

dlaczego wstawiłeś tylko kawałek wykresu? To to samo turbo co w poprzedniku? Widzę że ten sam temat po wszystkich forach, nawet czcionka z sr forum.

jest tylko kawałek wykresu bo to zdjęcie małego laptopa bo do takiego gość miał podpiętą hamownie a jeśli chodzi o turbo to tak to ten sam model jaki był w rudej sprawdzony :)

Opublikowano

Bardzo fajny projekt... pod maską moim zdaniem daj jeszcze podszybie z lifta i osłony VR5.

Opublikowano

przewozisz z tyłu kogos? :D bo z taka klatka to raczej cieniutko o bezpieczeństwo pasażerów :) jak przy kontroli nie czepiaja się?

Opublikowano
  • Autor

przewozisz z tyłu kogos? :D bo z taka klatka to raczej cieniutko o bezpieczeństwo pasażerów :) jak przy kontroli nie czepiaja się?

wiesz co to jest wpełni demontowalne i na codzień tego ze sobą nie woże jedynie na jakiś zlot czy jak na pojeżdżawkach

Opublikowano

Też widziałem ten temat na streetracing. Tutaj w przeciwieństwie do tamtego forum można poprawiać błędy ortograficzne i nie chodzi mi o poprawne pisanie słowa gżegżółka ale o tą nieszczęsną "wiąskę" :)

Uznanie za ilość pracy włożonej w auto. Szacun!

Minus za turbo, ze względu na charakterystykę i późne wstawanie, co pewnie miało zostać ukryte na zdjęciu bez widocznej osi z obrotami silnika. :)

Kibicuje dalej projektowi i będę obserwował. :)