rosiaksdz Opublikowano 11 Listopada 2016 Opublikowano 11 Listopada 2016 Jest ktoś kto wie jak coś takiego ogarnąć?
delph34i Opublikowano 11 Listopada 2016 Opublikowano 11 Listopada 2016 (edytowane) https://www.youtube.com/watch?v=0wUq4uzvpbE Ruskie takie coś wyrzeźbili http://vk.com/colormfa https://www.drive2.ru/o/b/3006867/ Edytowane 11 Listopada 2016 przez delph34i
rosiaksdz Opublikowano 11 Listopada 2016 Autor Opublikowano 11 Listopada 2016 ciekawe kto w PL hehe bo do Rosji jakos nie widzi mi sie jechac jak juz cos nie wiem jak Wam bo efekt fajny
slimok Opublikowano 11 Listopada 2016 Opublikowano 11 Listopada 2016 Mega zarąbiste. 200usd sobe wołają plus na pewno wysyłka. Czas oczekiwania 1,5-2 miesięcy
jaguaro Opublikowano 12 Listopada 2016 Opublikowano 12 Listopada 2016 Eh panowie unlock pełnego fis i po sprawie. Temat przerabiałem, kłopot w tym że się zawieszaWróciłem do ustawień zwykłych bo przynajmniej chodzi jak trzeba.tąpnięte z iPhone
Lukasz_mk2 Opublikowano 12 Listopada 2016 Opublikowano 12 Listopada 2016 Eh panowie unlock pełnego fis i po sprawie. Temat przerabiałem, kłopot w tym że się zawiesza co potrafi wkur...ć:-(. Wróciłem do ustawień zwykłych bo przynajmniej chodzi jak trzeba. tąpnięte z iPhone co ci się wiesza?? fis???? a co do tego co Rosjanie wymyślili to wszystko jest super, ale montaż tego w b6\b7 jest lekko mówiąc straszny: https://www.drive2.ru/l/457362203612323880/
jaguaro Opublikowano 12 Listopada 2016 Opublikowano 12 Listopada 2016 Właśnie o tym pisałem. Rosyjski wynalazek zamontowany na próbę i co chwila zawiecha. Wróciłem do swojego. tąpnięte z iPhone
Lukasz_mk2 Opublikowano 12 Listopada 2016 Opublikowano 12 Listopada 2016 Właśnie o tym pisałem. Rosyjski wynalazek zamontowany na próbę i co chwila zawiecha. Wróciłem do swojego. tąpnięte z iPhone do swojego tzn. do zwykłego full-fis'a. czy vfiz'a???
jaguaro Opublikowano 12 Listopada 2016 Opublikowano 12 Listopada 2016 Sorry Łukasz źle opisałem [emoji17]powrót do zwykłego full-fis'a. Rzecz w tym, że gość z Okolic Augustowa ogarniał te tematy. Dostałem wersje na test. Zanim wróciłem do domu blisko 400km fis zaczął wariować. Sypał błędami, zmieniał wyświetlanie komunikatów samoistnie, na koniec zawieszał się średnio co 10min. Mówię teraz o całym panelu LCD w kokpicie, który został podmieniony na zintegrowany z kompem wschodnim wynalazkiem. Skończyło się tym, że dwa dni później grzałem do gościa żeby wrócił mi do wcześniejszych ustawień i wypie.....ł to cudo, które niby fajne a w rzeczywistości system przez nie świrował. Dostałem info że to wersja testowa. 5 m-cy później miałem zgłosić się ponownie do ponoć ulepszonej wersji i co....słuch o gościu zaginął. Zero telefonów, maili a pod adresem jakaś starsza babcia zameldowana. Dobrze ze za wczasu wróciłem do starego bo teraz bym gryzł fotele ze złości. Nie wiem kto to wymyślił, skąd wzięło się w Polsce i jak doszło do rozpowszechniania ale uprzedzam- brak licencji na cała Europę. Ktoś chce niech kupuje ale na własna odpowiedzialność. Tyle w temacie tąpnięte z iPhone
rosiaksdz Opublikowano 12 Listopada 2016 Autor Opublikowano 12 Listopada 2016 no to dobrze ze ktos kto miał z tym styczność odpisał to w sumie racja lepiej sie wstrzymać skoro człowieka ma szlag trafić
MaTeo85 Opublikowano 15 Listopada 2016 Opublikowano 15 Listopada 2016 jest jeszcze coś takiego http://www.fis-control.de/index_en.htmlpodobne do vfiz z tym że troszkę drogo sobie niemiecki sąsiad życzy za ten sprzęt. Sam zastanawiam się nad instalacją Vfiz u siebie, koszt znośny bo niecałe 600 zł z tym że nie wiem czy warto iść tą drogą bo prawdopodobnie trzeba też wymienić panel sterowania od navi na ten z przyciskiem MENU, a jego cena w ASO to 250 zł
rosiaksdz Opublikowano 15 Listopada 2016 Autor Opublikowano 15 Listopada 2016 ja w sumie to tylko mysłałem, aby był design od b8, open ceremony i najlepiej jakby jeszcze dało rade zrobi logo s-line przy odpaleniu jak w rs4 :naughty:
pawelosinski83 Opublikowano 22 Listopada 2016 Opublikowano 22 Listopada 2016 (edytowane) ja polecam polskiego VFIZ'a od www.qmatis.pl mam, używam, zaj...sty jest Jest open ceremony i logo graficzne przy odpalaniu... do tego wiele innych funkcji... moja fotka z dziś przy okazji uwieczniania temperatury w dolocie... Edytowane 22 Listopada 2016 przez pawelosinski83
LukeCabrio Opublikowano 22 Listopada 2016 Opublikowano 22 Listopada 2016 Fajna sprawa Jak wygląda współpraca VFIZ z rns-e? Czy wszystko działa tak jak powinno? Pozdr. ja polecam polskiego VFIZ'a od www.qmatis.pl mam, używam, zaj...sty jest Jest open ceremony i logo graficzne przy odpalaniu... do tego wiele innych funkcji... moja fotka z dziś przy okazji uwieczniania temperatury w dolocie...
pawelosinski83 Opublikowano 23 Listopada 2016 Opublikowano 23 Listopada 2016 (edytowane) Fajna sprawa Jak wygląda współpraca VFIZ z rns-e? Czy wszystko działa tak jak powinno? Pozdr. Nie wiem, nie mam i nie będę miał RNS-E, wolę lepsze radio aftermatrketowe :-P VFIZ może ale nie musi korzystać z pół RDS na górze, jak jest zdeaktywowany to masz seryjny wyswietlacz, może być seryjny+ 2 parametry zamiast RDS z radia na górze, albo tak jak na fotce tutaj - że zajmuje cały wyświetlacz, ale w RDS zawsze będzie "zestaw" wskazań i temperatura zewnętrzna na górze. Edytowane 23 Listopada 2016 przez pawelosinski83
koloboro Opublikowano 27 Lipca 2017 Opublikowano 27 Lipca 2017 Witam kolegów. Założyłem VFIZ'a i działa rewelacyjnie. Poniżej filmik. Naprawdę warto mieć to urządzenie. 1
pawelosinski83 Opublikowano 28 Lipca 2017 Opublikowano 28 Lipca 2017 (edytowane) 13 godzin temu, koloboro napisał: Witam kolegów. Założyłem VFIZ'a i działa rewelacyjnie. Poniżej filmik. Naprawdę warto mieć to urządzenie. Ustaw sobie w opcjach full screen - będizesz miał w 2 dodatkowe pozycje do umieszczenia w zesawach wskazań ;-) I jest jeszcze jakaś opcja ,żeby nie wpuszczało RDS'u na FIS - nie będzie Ci się mieszało FM z ZESTAW co chwilę... Edytowane 28 Lipca 2017 przez pawelosinski83
koloboro Opublikowano 28 Lipca 2017 Opublikowano 28 Lipca 2017 dzieki, poprubujęWysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi