gregor93 Opublikowano 14 Listopada 2016 Opublikowano 14 Listopada 2016 (edytowane) witam, posiadam Audi A4B7 2.0 tfsi quattro z 2005r orginalna z USA i mam takie pytanie, odnośnie wgrania mapy z 200 na 270 ponad koni to jest jakaś możliwość ze auto bedzie pałiło mniej czy tylko wzrośnie spalanie... pytam orientacyjnie bo nie mam z kim pogadać na ten temat pozdrawiam Edytowane 14 Listopada 2016 przez gregor93
XsiX Opublikowano 15 Listopada 2016 Opublikowano 15 Listopada 2016 Dodatkowe konie z samego powietrza się nie wezmą. Poza tym +70Km to raczej nie sam program.
jarek920 Opublikowano 15 Listopada 2016 Opublikowano 15 Listopada 2016 Jak wywalisz kata i założysz dp a wszystko reszta zdrowe pod 260 podejdziesz ale to max na seryjnych gratach, przy normalnej jeździe pali tyle samo przy deptaniu troszkę więcej ale tragedii nie ma .200 koni w tym aucie nie jedzie,po programie jest lepiej byle ktoś ogarnięty ci to zrobił
gregor93 Opublikowano 15 Listopada 2016 Autor Opublikowano 15 Listopada 2016 Jak wywalisz kata i założysz dp a wszystko reszta zdrowe pod 260 podejdziesz ale to max na seryjnych gratach, przy normalnej jeździe pali tyle samo przy deptaniu troszkę więcej ale tragedii nie ma .200 koni w tym aucie nie jedzie,po programie jest lepiej byle ktoś ogarnięty ci to zrobił ok dzieki za info no gdybym robił to na pewno przez jakiś warsztat, co sie tym zajmuje, bo byle papudrak może sp***doli**** robote, obecnie ma przelot zrobiony i jednej sondy nie ma z tego co wiem, bo posiadam auto od września i cały czas je poznaje
jarek920 Opublikowano 15 Listopada 2016 Opublikowano 15 Listopada 2016 Pompa oleju i szklanka pompki to problemu w tym aucie, jeśli masz blisko do pleszewa polecam goodhope z Dobrej nadziei.
Rekomendowane odpowiedzi