Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B5 AJL] Zawór upustowy do mojego a4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

noooooo..... może być.....

do tego K04, centralny cooler i virus i masz lekko 160 kW

Gość grzesiekA4
Opublikowano

ale moge sobie zalolzyc teraz tzn przed odyfikacjami...? bedzie glosniejszy niz seryjny...?

Opublikowano

po co?

Gość grzesiekA4
Opublikowano

no po to tezby pssst bylo glosniejsze...

Opublikowano

no po to tezby pssst bylo glosniejsze...

kolejny gadżeciaż... :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

hehe a fele 18 cali to nie gadżet? takie psss to fajna sprawa ja chciałem sobie założyć do mojego AEB ale finanse na razie nie pozwalają.

Opublikowano

oczywiście ze fajna sprawa ale jak zrobisz to co napisałem wcześniej

Opublikowano

po co k04 juz chyba lepiej gtrsa

mozna jedno lub drugie

ja napisałem tylko co ma zrobić, a jaka dmuchawka???

jego sprawa i kieszen

Opublikowano

SZKODA, że nie zadałeś sobie trudu aby przeczytać kilka tematów na temat BOVów w naszych silnikach...

Opublikowano

SZKODA, że nie zadałeś sobie trudu aby przeczytać kilka tematów na temat BOVów w naszych silnikach...

dzwiek "psssssst" przy zmianie biegow - bezcenne :wink4:

Gość grzesiekA4
Opublikowano

sluchajcie ale do mojego modelu czyli AJL 1.8t 180ps moge sobie zalozyc takie cos czy to bedzie zle wplywalo na silnik i komputer...? poprostu chce uzyskac glosniejsze pssyt i tyle...

Opublikowano

dzizassss

rece opadaja... :kox:

jeszcze raz zacytuje Pozka:

Opublikowano

zakładaj stożek i DV od TT225 , u mnie "pssss" jest cholernie głośne , zapomnij o BoV , zwykłe DV made by Audi wystarczy

Opublikowano

zakładaj stożek i DV od TT225 , u mnie "pssss" jest cholernie głośne , zapomnij o BoV , zwykłe DV made by Audi wystarczy

teraz DV od TT 225KM i od zwykłego 1,8T w skodzie oktavii są identyczne. Niech jedzie do skody i kupi sobie taniej. Można też pokusić się o DV forge 007p. Żeby było głośniej można zamontować rure dolotu powietrza z kwasówki. U mnie zrobiło sie duuuuużo głośniej jak zmieniłem samco extreeme na kwasówkę. Co do stożka to owszem ale nie K&N. Wyłącznie gąbkowe filtry ITG.

Myślę że jak zamontujesz te 3 rzeczy będziesz zadowolony.

Jak nie to możesz na koniec zamontować DV odwrotnie. Głosniej się robi. Znacznie.

Opublikowano

a co to jest DV ??? :)

stary nic nie czytałeś na forum...także zapraszam cie do lektury a później daj znać czy masz jeszcze jakieś pytania to otworzę twój wątek... :szukaj: :szukaj: :szukaj: :szukaj: :szukaj: :szukaj:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...