lukas_ss Opublikowano 25 Grudnia 2008 Opublikowano 25 Grudnia 2008 Chlopaki moje audi to 1.8T AVJ B6 i mam taki problem a mianowicie jak wylacze auto jest wszystko ok ale po jakis 5-10 minutach zalacza mi sie sam wentylaotor i chodzi az rozladuje akumulator a dzieje sie to bardzo szybko ale jesli przypadkiem uslysze jak sie zalacze to zeby go rozlaczyc musze przekrecic zaplon ale pozniej jak znowu wyjme kluczyk mimo wszystko dzieje sie tak samo i po 5-10 minutach tez sie zalacza sam . na poczatku dzialo sie to sporadycznie 1 w misiacu czasem raz na 3 miesiace ale z dniem dzisiejszym ta sytuacja mi sie powtarza non stop bo zgaszeniuu auta prosze o rade bo musze odlaczac akumulator zeby to sie nie dziala a to ejst uciazliwe prosze o pomoc
mareczek13 Opublikowano 26 Grudnia 2008 Opublikowano 26 Grudnia 2008 sprawdź czy do przekaźników które umieszczone są w nadszybiu pod komputerem nie dostała się woda, wszystko znajduje się w plastikowej skrzynce po lewej stronie auta
megfrog Opublikowano 30 Grudnia 2008 Opublikowano 30 Grudnia 2008 ja miałem taka sama sutuacje wentylator nie chciał sie wylaczyc tylko chodzil caly czas.Musiałem wymienic modul ktory kosztowal mnie jakies 600 zyli.wymienilem i wszystko gra
Kelis.Zx145 Opublikowano 30 Grudnia 2008 Opublikowano 30 Grudnia 2008 ja tez mialem taka sytuacje, same sie wlanczaly wentylatory co chwile, u mnie skonczylo sie na zalanych przekaźnikach w tej skrzynce w podszybiu, wymienilem wszystkie 3, koszt 120 zł i uszczelnilem pokrywe sylikonem
lukas_ss Opublikowano 31 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 31 Grudnia 2008 Problem zrobiony - dziekuje za porady i pozdrawiam
jacekm Opublikowano 31 Grudnia 2008 Opublikowano 31 Grudnia 2008 Problem zrobiony - dziekuje za porady i pozdrawiam Napisz jak rozwiązałeś problem Ktoś pomógł to pomóż innym Będzie dla potomnych
Rekomendowane odpowiedzi