Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Vredestein Ultrac lub Vredestein Ultrac Sessanta

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Miał ktos styczność z tymi oponami lub slyszał cos o nich. Przymierzam sie do nich na lato w rozmiarze 245/40/18. Czy warto?? Może jakies inne propozycje?

Opublikowano

Ja bym raczej stawiał na Conti lub Pirelli. Wszystko zależy, czy chodzi o bezkompromisową jakość prowadzenia, czy opona powinna byc w przystępnej cenie.

Opublikowano

Pomyśl nad Toyo Proxes T1-R :naughty:

Opublikowano

opony maks do 750zl/szt nowe wylacznie(trzeba jeszcze felgi dokupic ) i w miare dobre. Pirelli strasznie drogie są w tym rozmiarze :wallbash:

Opublikowano

Pomyśl nad Toyo Proxes T1-R :naughty:

Ja właśnie mysle nad tymi oponkami cena dobra a jakosc mmmm... jak to w Toyo :) .. Kumpel ma je w BMW 525. i baaardzooo chwali :). :good:

Opublikowano

opony maks do 750zl/szt nowe wylacznie(trzeba jeszcze felgi dokupic ) i w miare dobre. Pirelli strasznie drogie są w tym rozmiarze :wallbash:

W tej cenie to i Toyo T1-R trafisz bez problemu :wink4:

Opublikowano

Dokładnie Conti wydaje mi się być w tej cenie optymalne, jeżeli nie zawsze musisz się spieszyc to polecam ContiSportContact2, mają gorsze trzymanie na mokrej nawierzchni, ale są dużo cichsze, natomiast 3 na mokrym mają dużą przewagę.

Opublikowano

a ja polecam w ogole firme Vredestein :) gdyż maja jeden z najładniejszych wzorów opony ( chodzi mi tu o ułożenie nacięć itp) dzieki czemu daja duza stabilnosc podczas jazdy i sa ciche :)

Opublikowano

kolega Musashi jeździł kilka sezonów na Vredesteinach i sobie bardzo chwalił .... mój brat mieszka w Holandii i też śmiga od tego roku na oponach tej holenderskiej bodajże firmy i jest zadowolony :wink4: