Flyer Opublikowano 28 Grudnia 2008 Opublikowano 28 Grudnia 2008 Identyczna B6 stala dluuuuugo na allegro (jeszcze jak ja szukalem chyba, czyli 1,5r temu). To ta sama?
Kazik123 Opublikowano 28 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 28 Grudnia 2008 Identyczna B6 stala dluuuuugo na allegro (jeszcze jak ja szukalem chyba, czyli 1,5r temu). To ta sama? Za jaką kasę stała? Pamiętam ile kosztowała. Klientka od której kupiłem wstawiła tą A4 a jej mąż sprzedawał RS6 Avant( po chipie ok. 500KM) Podaje link do jego ogłoszenia http://www.auto-galeria.gratka.pl/ogl/1032.html Prawda jest taka że auto jest już sprzedane a jeszcze stoi w internecie. Cały komis prowadzi mój znajomy, w sumie całą rodzinką kupiliśmy tak już 6 aut, sorki moja A4 jest 7 autem. "boberek" jeśli chodzi o twoje pytanie to kupowałem w Koszalinie zach.pom.
mydlo Opublikowano 31 Grudnia 2008 Opublikowano 31 Grudnia 2008 Kolorek po prostu bardziej mi się podoba niż czarny nawet. A co do tej RS6 to się chyba już przez forum przewineła
Flyer Opublikowano 31 Grudnia 2008 Opublikowano 31 Grudnia 2008 Ta RS6 przewinela sie razem z taka czerwona B6, niewykluczone ze to wlasnie poprzedni wlasciciele byli na forum
T-żółw Opublikowano 4 Stycznia 2009 Opublikowano 4 Stycznia 2009 Identyczna B6 stala dluuuuugo na allegro (jeszcze jak ja szukalem chyba, czyli 1,5r temu). To ta sama? Za jaką kasę stała? Pamiętam ile kosztowała. jak mnie Alchajmer nie myli to ok 80 tys zł
H4mm3R Opublikowano 17 Marca 2010 Opublikowano 17 Marca 2010 Czy kolega nie był ostatnio na nartach w okolicy Bielska?? Bo widziałem we wtorek czerwoną B6 w sedanie z klubową ramką
Rekomendowane odpowiedzi