urban02 Opublikowano 27 Stycznia 2009 Opublikowano 27 Stycznia 2009 Wojtek gratuluje pieknego samochodu mam nadzieje ze felgi kupione od Ciebie beda wygladaly tak ladnie na mojej s6 jak na Twojej pozdrawiam
Rafal_69 Opublikowano 27 Stycznia 2009 Opublikowano 27 Stycznia 2009 zajebioza fura będe wypatrywał na miescie może akurat gdzies spotkam :>
Wojtek_A4 Opublikowano 1 Lutego 2009 Autor Opublikowano 1 Lutego 2009 Sa juz koncowki wydechow ale autko lekko brudne Lepsze zdjecia juz z nowymi kolami we wtorek-sroda
Flyer Opublikowano 1 Lutego 2009 Opublikowano 1 Lutego 2009 Hmm... jakos tak... dziwnie - poczekam na lepsze foty.
Nowak_zg Opublikowano 1 Lutego 2009 Opublikowano 1 Lutego 2009 Wojtek_A4 blotniki z rs6 roznia sie od blotnikow z s6 ? bo z tego co mi sie wydaje to jest tak: zwykle a6, a6 4.2, s6, rs6 ( mowie tu o blotnikach ... czyli sa 4 rodzaje ? ) ps. ty zmieniales blotniki montujac zderzaki z rs6 ?
malik Opublikowano 1 Lutego 2009 Opublikowano 1 Lutego 2009 Zrób jakieś lepsze fotki proszę bo wygląda zachęcająco
Flyer Opublikowano 1 Lutego 2009 Opublikowano 1 Lutego 2009 ps. ty zmieniales blotniki montujac zderzaki z rs6 ? Niet
adamooo Opublikowano 1 Lutego 2009 Opublikowano 1 Lutego 2009 no furak git tylko te foteliki mocno wypierdziane..
Wojtek_A4 Opublikowano 1 Lutego 2009 Autor Opublikowano 1 Lutego 2009 Hmm... jakos tak... dziwnie - poczekam na lepsze foty. Rury sie nie rowno przybrudzily i taki dziwny efekt wyszedl jakby byly krzywo przyspawane. Powinno byc OK aczkolwiek mialem malo czasu jak bylem w Poznaniu i chlopakow lekko poganiałem bo juz na mnie gosciu z felami czekal :> Mam nadzieje, ze jest OK Wojtek_A4 blotniki z rs6 roznia sie od blotnikow z s6 ? bo z tego co mi sie wydaje to jest tak: zwykle a6, a6 4.2, s6, rs6 ( mowie tu o blotnikach ... czyli sa 4 rodzaje ? ) ps. ty zmieniales blotniki montujac zderzaki z rs6 ? Blotniki tak samo szerokie w a6 4.2 s6 i RS6. no furak git tylko te foteliki mocno wypierdziane.. Co masz na mysli?? Nawet boczki sa w bdb stanie.
adamooo Opublikowano 1 Lutego 2009 Opublikowano 1 Lutego 2009 chodzi o stan skóry..na zdjęciach widać że mają troche km przejechane..ale nie ma tragedii furak kox
Wojtek_A4 Opublikowano 1 Lutego 2009 Autor Opublikowano 1 Lutego 2009 Zrfobie Ci nowe zdjecie to zmienisz zdanie. Tu jakos naswietlenie zdjecia dziwnie oddaje realny wyglad skory Ps. Masz fele jak w podpisie?? Jak sie sprawuja?? Wlasnie takie kupilem 19x9 ET29.
adamooo Opublikowano 1 Lutego 2009 Opublikowano 1 Lutego 2009 Zrfobie Ci nowe zdjecie to zmienisz zdanie. Tu jakos naswietlenie zdjecia dziwnie oddaje realny wyglad skory Ps. Masz fele jak w podpisie?? Jak sie sprawuja?? Wlasnie takie kupilem 19x9 ET29. mam i zero problemów(nie wiem czy nie będe malował na czarno na lato.. jeśli mozna wiedzeć jaka cena takich felg ?
Wojtek_A4 Opublikowano 1 Lutego 2009 Autor Opublikowano 1 Lutego 2009 Zrfobie Ci nowe zdjecie to zmienisz zdanie. Tu jakos naswietlenie zdjecia dziwnie oddaje realny wyglad skory Ps. Masz fele jak w podpisie?? Jak sie sprawuja?? Wlasnie takie kupilem 19x9 ET29. mam i zero problemów(nie wiem czy nie będe malował na czarno na lato.. jeśli mozna wiedzeć jaka cena takich felg ? Jaka masz opone na feldze?? Ja chce naciagnac 235/35 bo nie lubie duzo gumy Dalem 3200zl.
adamooo Opublikowano 1 Lutego 2009 Opublikowano 1 Lutego 2009 Zrfobie Ci nowe zdjecie to zmienisz zdanie. Tu jakos naswietlenie zdjecia dziwnie oddaje realny wyglad skory Ps. Masz fele jak w podpisie?? Jak sie sprawuja?? Wlasnie takie kupilem 19x9 ET29. mam i zero problemów(nie wiem czy nie będe malował na czarno na lato.. jeśli mozna wiedzeć jaka cena takich felg ? Jaka masz opone na feldze?? Ja chce naciagnac 235/35 bo nie lubie duzo gumy Dalem 3200zl. 235/35 idealne rozwiązanie (wygląd & komfort) ja u siebie mam 225/35 i też jest git..ale jakbym miał wybierać to wybrałbym 235/35
Wojtek_A4 Opublikowano 2 Lutego 2009 Autor Opublikowano 2 Lutego 2009 Niezła zmień blendę z tył na po lifcie Szukam ale adamooo kusi mnie tunerem TV do RNS-e a na wszystko kasy brakuje
Wąski Opublikowano 2 Lutego 2009 Opublikowano 2 Lutego 2009 Niezła zmień blendę z tył na po lifcie Szukam ale adamooo kusi mnie tunerem TV do RNS-e a na wszystko kasy brakuje no tak a jak to już zmienisz to mało kto pozna rocznik :gwizdanie:
Wojtek_A4 Opublikowano 2 Lutego 2009 Autor Opublikowano 2 Lutego 2009 Niezła zmień blendę z tył na po lifcie Szukam ale adamooo kusi mnie tunerem TV do RNS-e a na wszystko kasy brakuje no tak a jak to już zmienisz to mało kto pozna rocznik :gwizdanie: To, że bedzie nowa blenda nie podlega dyskusji. Tylko bardziej zainteresowal mnie w tej chwili TiVi
Rekomendowane odpowiedzi