Szymon Skotnicki Opublikowano 25 Listopada 2016 Opublikowano 25 Listopada 2016 Panowie wymieniłem vacum a a4 b6 i nie ma dalej takiego efektu hamowania jaki powinien być co to może być
Klawisz-84 Opublikowano 26 Listopada 2016 Opublikowano 26 Listopada 2016 A może masz już stary płyn na tyle zużyty że nie utrzymuje ciśnienia. Jak możesz sam to wymień płyn i odpowietrz układ. Lub sprawdź błędy na kompie czy nie ma nieszczelności :-) mi czasem wyskakiwał błąd a winą było złącze gdzie przypuszczało ciśnienie :-( Wysłane z mojego C6903 przy użyciu Tapatalka
Szymon Skotnicki Opublikowano 26 Listopada 2016 Autor Opublikowano 26 Listopada 2016 Może i tak też być w dodatku przy próbie hamowania ściąga na lewą stronę w tygodniu dam do mechanika żeby sprawdził jakie daje ciśnienie pompa a może być też że zasysa gdzieś przewod między serwo a vacum i nie dostaje powietrza podczas nacisniecia na hamulec
jacek70 Opublikowano 26 Listopada 2016 Opublikowano 26 Listopada 2016 Zapowietrzony układ i bierze jedną stroną słabiej.
Rekomendowane odpowiedzi