Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Byla zmieniarka czy nie?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam witam !!!!! :-) U siebie w Audi mam naglosnienie Bose lecz nie mam zmieniarki ali nie widze okablowania po niej,jest mozliwosc ze oryginalne radio ma zmieniarke w sobie??

Opublikowano (edytowane)

Witam witam !!!!! :-) U siebie w Audi mam naglosnienie Bose lecz nie mam zmieniarki ali nie widze okablowania po niej,jest mozliwosc ze oryginalne radio ma zmieniarke w sobie??

Jak masz w kodach wyposażenia 7A2 to znaczy że powinna być zmieniarka * w schowku pasażera. B6 nie miało zmieniarki w radiu

To była opcja do zwykłego nagłośnienia jak i do bose. Widocznie komuś zmieniarka nie była potrzebna do szczęścia

Edytowane przez C4NC3R
Opublikowano

On pyta o zmieniarkę w radiu.

Opublikowano

W schowku nie ma śladu ze by kiedyś tam była zmieniarka ani też w bagażniku. Po prostu myślałem jak mam nagłośnienie Bose to rzeczą naturalną jest ze zmieniarka będzie na wyposażeniu.... Ale NIe ma....

Opublikowano

Patrzył link który podałem ?

Jakie masz radio ?

My nie wróżki, trzeba pisać konkrety.

Opublikowano

U mnie w Audi jest takie radio Audi Concert CD by Grundig 9763773400_1355330499.jpg

Opublikowano

To radio na 1 CD.

Jeśli schowek przed pasażerem nie był przystosowany do zmieniarki to znaczy że jej tam nie było.

Jak chcesz MP3 w tym radiu to zainteresuj się czymś takim jak Yatour (temat znajdziesz na forum).

Opublikowano

Aha Dzieki dzieki bo juz myslalem ze ktos po prostu wymontowal zmieniarke. Poszukam na forum

Opublikowano

a tak na marginesie to Kubuś zmień opis bo 3.0 nigdy nie było S4

Opublikowano

hehe Ahh te naklejki wszędzie ich pełno gdzie nie spojrzeć to same s4 po mieście latają , a co drugie to szyby na korbę

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...