Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

TV od 49 cali

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Noszę się z zamiarem kupna TV, który musi mieć minimum 49 cali. Jako, że nie znam się na tym kompletnie liczę na waszą pomoc. Dobry TV w rozsądnej cenie. "Fachowcy" w sklepach RTV znają się tyle co ja na balecie czy innych tańcach, sprawiają dobre pozory a po za tym nic. Nie musi mieć jakiś bajerów, do salonu 8x4m. A może ktoś ma jakąś hurtownie lub siedzi w branży ?

Pozdrawiam

Edytowane przez konkretny ktoś

Opublikowano

Ostatnio też miałem podobny dylemat co Ty. Zdecydowałem się kupić Panasonica TX55CX400. W chwili obecnej jestem zadowolony, bardzo dobra jakość obrazu nawet zwykłych kanałów naziemnych. Jestem pozytywnie zaskoczony tym TV. Film w 4K robi świetne wrażenie.

Opublikowano

Ja mam Sony W805C . Model sprzed roku, ale bardzo dobry.

Opublikowano

LG 55UH8507 - kozak, teraz już sporo tańszy niż na początku więc nic tylko brać :)

Opublikowano

Wg mnie kolejno:

1. Samsung

2.Sony,LG

Przy zakupie, wybieraj jak najwyższy model z interesującej serii, w tych czasach Smart to podstawa wg mnie najlepiej dopracowany jest w Lg i Samsungu.

Dokładnie też porównaj sobie obraz na wybranych modelach bo nie prawda jest to że sygnał cyfrowy jednakowo wygląda na wszystkich odbiornikach.

Wszechstronny Tv musi mieć :

Tunery DVB-T/T2, DVB-S/S2

Wi-Fi + Ethernet

2xusb

3/4 hdmi

Złącze optyczne

Wszystko inne więcej tylko na +.

Ciężko doradzić konkretny model, ja mam Lg ale jakość obrazu jest średnia za to Smart -bajka.

Unikaj :

Sharpa,Philipsa, Toshiby, Thomsona, i reszty których nazw nie potrafię wymowic ;)

Opublikowano

Witam.

Noszę się z zamiarem kupna TV, który musi mieć minimum 49 cali. Jako, że nie znam się na tym kompletnie liczę na waszą pomoc. Dobry TV w rozsądnej cenie. "Fachowcy" w sklepach RTV znają się tyle co ja na balecie czy innych tańcach, sprawiają dobre pozory a po za tym nic. Nie musi mieć jakiś bajerów, do salonu 8x4m. A może ktoś ma jakąś hurtownie lub siedzi w branży ?

Pozdrawiam

jaki budżet ?

tv bedziesz ogladał na wprost czy z boku?

matryca VA czy IPS?

Ostatnio też miałem podobny dylemat co Ty. Zdecydowałem się kupić Panasonica TX55CX400. W chwili obecnej jestem zadowolony, bardzo dobra jakość obrazu nawet zwykłych kanałów naziemnych. Jestem pozytywnie zaskoczony tym TV. Film w 4K robi świetne wrażenie.

z całym szacunkiem do firmy ale panasonic się skończył na modelach DT, WT i AS modele zeszłoroczne i z tego roku to porażka

Ja mam Sony W805C . Model sprzed roku, ale bardzo dobry.

bardzo dobry model teraz jest dostępny W809C

LG 55UH8507 - kozak, teraz już sporo tańszy niż na początku więc nic tylko brać :)

za ta cenę wolałbym oleda LG 55EG910V

Edytowane przez wyzyk83

Opublikowano

Oled zaczyna sie od 10k (dobry) za 6000 kupujesz 55UH8507, ma web os 3.0 (super system) i wszystko co trzeba. Nie kupuj Sony bo Android w tv to porazka.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Opublikowano

w sony android dobrze śmiga w philipsie to porażka

testowałem dwa oledy 930 i 910

930 lipa 910 daję rade i cena 6tyś

Opublikowano

Dla mnie android to smiec i wiecznie sie aktualizuje. Ten 910 to model sprzed dwoch lat? Myslalem o nim, ale wybralem 8507:)

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Opublikowano

bawiłem się sony w755 807c i 809c i z zadnym nie było problemu za to w phlipsach działy sie cuda nie zależnie od modelu

Opublikowano

A jednak Panas :hi:

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Pany sam się zastanawiam nad tv do sypialni bo na razie do salonu szkoda mi kasy na etapie wykańczania domu. Koniecznie Sony i coś natywnie 100 , 120 Hz. Wybór padł na model KD-49X8309CB. Dobre to to ?

Opublikowano

To ja dorzucę swoje 3 gr o tv PHILIPS 49PUS6561/12. Sprawiłem sobie w media markt cena 3050zł dnia 1grudnia, co by na święta oglądać kewin sam w domu na nowym tv :grin::grin: TV podobał mi się oglądałem kilka razy, magik z działu zachwalał jak by był ze złota. pierwsze 7 dni działał bez zarzutu (7 dni na zwrot) 8 dnia przestało działać wifi następnie zaczął mieć problemy z włączaniem tzn włącza się i wyłącza średnio z 20 razy i zaczyna działać. dzwoniłem do media marktu, dali mi nr do philipsa tam dostałem już 3 różne softy i na każdym to samo. Wiesza się strasznie co chwile wali błędami z jakiś aplikacji. Ma ktoś wiedze jak im to oddać i dostać zwrot pieniędzy bądź wymienić na inny model? Generalnie tv już mi na tyle napsuł nerwy że po świętach odwiedzę tego buca co mi go zachwalał i chyba napie.... mu tym telewizorem. Poprzedni tv samsung działa już 7 lat bez najmniejszego problemu. także nie kupujcie philipsów.

Opublikowano

W nawiązaniu do czego jest Twój post ?

Edytowane przez alvaro

Opublikowano

W nawiązaniu do czego jest Twój post ?

Najlepsza plazma jaka była na rynku