peter22 Opublikowano 29 Listopada 2016 Opublikowano 29 Listopada 2016 Witam Ponownie zmiana działu hehe było a4 , a6, a8 teraz jest q5 3.0 TDI rok produkcji 2008 pierwsza rejestracja Maj 2009r. Auto od pierwszego właściciela żaden element nie malowany a co najważniejsze przebieg auta to 131 tyś km potwierdzony w ASO Auto było wystawione przez Aso Audi jako AUDI SELECT :PLUS Samochody używane Audi Select :plus to:* 117 punktów kontrolnych* Pewny przebieg* Sprawdzone pochodzenie* Gwarancja* Samochód w rozliczeniu* Kredyt* Leasing* Serwis ubezpieczeniowyKAŻDY samochód w ofercie Audi Select :plus jest kompleksowo sprawdzany pod względem sprawności technicznej. Wyposażenie dodatkowe: z ogłoszenia ASO 1. Pakiet promocyjny "Comfort"2. MMI Navigation plus3. Złącze Bluetooth4. Komputer pokładowy z kolorowym wyświetlaczem5. Kierownica 3-ramienna, wielofunkcyjna, sportowa, obszyta skórą6. Audi Parking System plus z wizualizacją na ekranie MMI + Kamera cofania 7. Reflektory ksenonowe plus ze światłami do jazdy dziennej LED8. Pełna powłoka lakiernicza9. Aplikacje dekoracyjne wnętrza10. Fotele sportowe z przodu z elektryczną regulacją podparcia odcinka lędźwiowego11. Ogrzewanie foteli przednich12. Regulacja ustawień przednich foteli, elektryczna w połączeniu z pamięcią lusterek, lusterkiem wewnętrznym z automatyczną funkcją przeciw oślepieniową oraz czujnikiem deszczu i czujnikiem zmierzchowym świateł13. Oświetlenie wnętrza14. Klimatyzacja automatyczna 3-strefowa15. Lusterka zewnętrzne, składane, z funkcją przeciw oślepieniową16. Lusterko wewnętrzne z automatyczną funkcją przeciw oślepieniową17. Obręcze ze stopu metali lekkich, 8,5 J x 20, 5 ramienne18. Śruby zabezpieczające przed kradzieżą19. Szyby dodatkowo przyciemnione - tu ich poniosło 20. Autoalarm Fabryczny21. Tempomat adaptacyjny22. Regulacja tłumienia amortyzatorów23. Tapicerka skórzana24. Wspomaganie otwierania klapy bagażnika - elektryczne.25. Asystent pojazdu.26. Dach Panoramiczny Plany IC wydajniejszy +program silnika i skrzyni Zderzaki tył sq5 przedni s-line (przed liftem nie wychodzil sq5 ) z grilem RS q5 wydech oryginal od SQ5 lub coś innego na 4 kominy kierownica ścięta fotele całość do wymiany lub tylko przednie na sportowe bo tył jest taki sam podsufitka czarna materiałowa lub alkantara gałka zmiany biegów sq5 nakładki na pedały sq5 screengrab
filip1001 Opublikowano 29 Listopada 2016 Opublikowano 29 Listopada 2016 Przyjemne autko jakie orientacyjne spalanie jest tego silnika w tej budzie ?
peter22 Opublikowano 29 Listopada 2016 Autor Opublikowano 29 Listopada 2016 jak wracałem po autostradzie do 140 km/h wskazywało 8 litrów auto stało prawie 6 miesięcy bo właściciel kupił sobie najnowszą q5 w benzynie , więc teraz wymiana wszystkich filtrów oleju i innych płynów i dopiero bede mógł powiedzieć jakie spalanie.
wrclaguna Opublikowano 29 Listopada 2016 Opublikowano 29 Listopada 2016 wyyypasik jak na Q5 uwazaj na Panorame czesto gesto zatkane sa odplywy, zwłaszcza tylne
dominika6c6 Opublikowano 29 Listopada 2016 Opublikowano 29 Listopada 2016 Hejo fajne auto widze ze chcesz cos modzic zapraszam do mnie ja jestem wlasnie po zmianie tylnego zderzaka od sq5 i zamontowaniu wydechow z mg motorsport rewelka z oryginalem od sq5 trzeba uwazac bi czasem sa uszkodzone dlatego w moim przypadku zdecydowalem sie na nowe z mg efekt chyba lepszy jak w oryginale Ps co tu modzic to juz jedzie w wiekszy IC ci nie potrzebny chyba ze bedzie inne turbo i wtryski na tym co masz to mozna duzo zdzialac no chyba ze celujesz pod 400km ale czy warto
peter22 Opublikowano 29 Listopada 2016 Autor Opublikowano 29 Listopada 2016 wyyypasik jak na Q5 uwazaj na Panorame czesto gesto zatkane sa odplywy, zwłaszcza tylne bede musiał sprawdzić , czym najlepiej przebychać te odpływy ??
wrclaguna Opublikowano 29 Listopada 2016 Opublikowano 29 Listopada 2016 wyyypasik jak na Q5 uwazaj na Panorame czesto gesto zatkane sa odplywy, zwłaszcza tylne bede musiał sprawdzić , czym najlepiej przebychać te odpływy ?? ASO ma w tym wprawe maja specjalny smar i procedury czyszczenia Kumpel to przerabiał jak mu Komfort zalało
peter22 Opublikowano 29 Listopada 2016 Autor Opublikowano 29 Listopada 2016 Hejo fajne auto widze ze chcesz cos modzic zapraszam do mnie ja jestem wlasnie po zmianie tylnego zderzaka od sq5 i zamontowaniu wydechow z mg motorsport rewelka z oryginalem od sq5 trzeba uwazac bi czasem sa uszkodzone dlatego w moim przypadku zdecydowalem sie na nowe z mg efekt chyba lepszy jak w oryginale Ps co tu modzic to juz jedzie w wiekszy IC ci nie potrzebny chyba ze bedzie inne turbo i wtryski na tym co masz to mozna duzo zdzialac no chyba ze celujesz pod 400km ale czy warto Uwierz że IC jest potrzebny , sam zobaczysz w upalne dni . Ja z 2.0 tdi zrobiłem 240 KM w moim poprzednim A6 C6 i IC wsadziłem od 3.0 tdi biturbo. Ojciec też ma q5 i jemu też juz zapakowałem IC od biturbo . Auto nie miało jeszcze programu a juz czuc różnicę . Jakie koszta cie wyszły za wydechy i co tam dokładnie robiłeś ?? Mam pytanie bo juz mi pisałeś że czujniki pasuja od zwykłego tylko trzeba przyciąć kołnierze. a czy te lampki co są w zderzaku też pasuja p&p od zwykłego do sq5
dominika6c6 Opublikowano 29 Listopada 2016 Opublikowano 29 Listopada 2016 Lampki sa te same zderzaki tylko inaczej profilowane srubki wszystko jest ok a ile cie kosztowal ic od biturbo i reszta gratow zeby to poskladac
peter22 Opublikowano 29 Listopada 2016 Autor Opublikowano 29 Listopada 2016 IC od biturbo mozna wyrwać na allegro za 400-500 zl reszta to jakies grosze nie pamietam już ile u ojca zapłaciłem także polecam naprawdę ten mod przed korektą programu po wywaleni DPF-a
dominika6c6 Opublikowano 29 Listopada 2016 Opublikowano 29 Listopada 2016 To byle do wiosny ogarne jakos temat dzieki za info i wrzucaj foty z modow
peter22 Opublikowano 10 Grudnia 2016 Autor Opublikowano 10 Grudnia 2016 No i dzisiaj udało sie zrobic przegląd serwisowy auta , zostały wymienione wszystkie filtry i olej . Oczywiscie nie obyło sie od pomyłek , wlano. 7,8 l oleju a powinno byc 6,9 . Ale juz wszystko poprawione , za 10 tys kolejny serwis olejowo filtrowy . Miałem zamawiać zderzaki s-linę na przód i sq5 na tył ale wstrzymam sie do nowego roku,. Strach coś większego zamawiać w tym okresie przedświątecznym .
peter22 Opublikowano 19 Grudnia 2016 Autor Opublikowano 19 Grudnia 2016 szukam cały czas zderzaków w dobrej kasie , ale wstrzymam się do nowego roku z zamówieniem , wiesz co się teraz dzieje w firmach kurierskich . szkoda żeby uszkodziło się cos w transporcie . Rozglądam się już za IC i programem .
artech Opublikowano 20 Grudnia 2016 Opublikowano 20 Grudnia 2016 Zderzaki tył sq5 przedni s-line (przed liftem nie wychodzil sq5 ) z grilem RS q5 gałka zmiany biegów sq5 Czołem. Mody w dobrym kierunku. Trzymam kciuki. Zderzak przód jest taki sam w S-line i SQ5. Jakbyś jednak lift chciał robić to mam na zbyciu zderzak polift. Ogarniałeś już temat ze zmianą gałki na SQ5? Ja kupiłem gałkę RS i będę po świętach rzeźbił, jak dobrze pójdzie to zostanie mi jeden element (wydruk 3D) potrzebny do zmiany.
peter22 Opublikowano 5 Stycznia 2017 Autor Opublikowano 5 Stycznia 2017 Zderzaki tył sq5 przedni s-line (przed liftem nie wychodzil sq5 ) z grilem RS q5 gałka zmiany biegów sq5 Czołem. Mody w dobrym kierunku. Trzymam kciuki.Zderzak przód jest taki sam w S-line i SQ5. Jakbyś jednak lift chciał robić to mam na zbyciu zderzak polift. Ogarniałeś już temat ze zmianą gałki na SQ5? Ja kupiłem gałkę RS i będę po świętach rzeźbił, jak dobrze pójdzie to zostanie mi jeden element (wydruk 3D) potrzebny do zmiany. Chętnie przygarnę ten element . Napisz mi jaka cena . Na polifta nie robię bo bym musiał maskę zmieniać , w polifcie zmienili tez odcień czarnego Wiec trzeba malować a szkoda bo mam całe auto w oryginale . Jesteś w stanie zamowic mi grill rs do przedlifta ,??? Witam . Zderzak od sq5 kupiony , teraz się zastanawiam czy dokładkę pomalować w kolor auta i zostawić tylko chrom czy zostawić szarą .
black4 Opublikowano 5 Stycznia 2017 Opublikowano 5 Stycznia 2017 Witaj, Dokładka chrom pasuje jedynie do pakietu off-road Dawaj ją w kolor albo satyna czarna (np. BOLL) Pozdrawiam!
peter22 Opublikowano 5 Stycznia 2017 Autor Opublikowano 5 Stycznia 2017 nie chodziło mi o dokładke off-road , mówiłem o tej listwie chromowej co jest na dokładce
artech Opublikowano 5 Stycznia 2017 Opublikowano 5 Stycznia 2017 (edytowane) Ja mam calosc w black piano Edytowane 5 Stycznia 2017 przez artech
dominika6c6 Opublikowano 5 Stycznia 2017 Opublikowano 5 Stycznia 2017 Czarne do bialego fajnie ewyglada ale czarne do czarnego chyba sie zleje w jedno ps ladnie zadek wyglada
Rekomendowane odpowiedzi