Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B6 AVF] Moja furka avant

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wsystkich.Oto mój nowy nabytek ma lakier w kolorze moroblau,skóra z alcantara,multitronic,131koni,parę chromów, w tej chwili jest na stali ale w na lato czeka alu .Mam nadzieję ze nic nie naknociłem na tej stronce :embarrassed:

40fa717b1fd853f2med.jpg

349c336a87e8a258med.jpg

75e58f5fd835b7cdmed.jpg

f241261ab877f44cmed.jpg

fe1a5af5fc93a8d6med.jpg

Opublikowano

lakier w kolorze moroblau - znaczy granat ?

pikny-tylko się cieszyć

pozdro :hi:

Opublikowano

Fajna bryczka :decayed: zazdroszcze alcantary :good:

Opublikowano

masz jeszcze coś fajnego oprócz alcantary? bo reszta to seria :embarrassed:

Opublikowano

piękny avancik ....a alkantara :kox:

Opublikowano

Prosimy więcej fotek z chęcią ocenie kolejne cztery kółka . Siedzonka pierwsza klasa latem się nie będą kleić do tyłka :rolleyes:

Opublikowano

moroblau to granat.Dzisiaj wkleje jeszcze kilka fotek[br]Dopisany: 29 Grudzień 2008, 08:52_________________________________________________Nie mam pojęcia co jest w typowym "standarcie". Moja ma 6 poduszek,4el.szyby,nagłośnienie audi concert2 z oryginalnymi głośnikami i wooferem w bagażniku,dwustrefowy klimatronic.Nie zamierzam wykonywać zmian w mojej a4 chyba że czarne szyby ale to bliżej lata,myślałem o chipowaniu ale nie przy multitroniku tym bardziej ze nie działa mi on poprawnie ,zreszta moc ma wystarczajacą :>[br]

72e0c24e1b7e7f49m.jpg

4d5645ce4c88afecm.jpg

bcaf57593af0e06dm.jpg

b6d1837fa9bb243am.jpg

A takie fele na lato

Opublikowano

nooo ładny środek....tylko kiera mi nie podchodzi ...fotele :kox:

i rzeczywiście też nie wiedziałem jaki to dokładnie kolorek :naughty:

Opublikowano

wszystko ładnie pięknie tylko jakim cudem Ty potrafisz wycisnac ze swojego AVF'a 10litrów/100km ??? :decayed: u mnie zebym 8mke złapal to musze naprawde ostro cisnac na kazdym biegu do 4tys obr. :mysli:

Opublikowano

wszystko ładnie pięknie tylko jakim cudem Ty potrafisz wycisnac ze swojego AVF'a 10litrów/100km ??? :decayed: u mnie zebym 8mke złapal to musze naprawde ostro cisnac na kazdym biegu do 4tys obr. :mysli:

Masz w automacie?Bo ja tak :evil: Mam ją od trzech tygodni,jest zimno,jeżdżę na krótkich odcinkach,więc......ile ma palić?
Opublikowano

owszem automaty wiecej pala... ale 10litrow to jest bardzo duzo mysle jak na 130tke.. nawet w avancie... Nie wnikam moze to spalanie Ci pasuje albo ja sie nie znam. Wyrazam tylko swoja opinie pzdr. :gwizdanie:

Opublikowano

Krotkie odcinki + multi + zima i macie 10l.

Opublikowano

Ładna jest tyko szkoda że automat :)

Opublikowano

Miałłbyć automat i jest :> Takiego szukałem z taką skrzynią i avancie :kox:

Opublikowano

jak to mówią klient nasz pan :gwizdanie:

Opublikowano

Tez mam multi i jestem cholernie zadowolony, jezdzi się tym po królewsku... a auto nie taka seria, w srodku s-line, no i 4el. szyby :good:

A z tymi zmianami to jeszcze zobaczysz ze czasem warto, np. dokładki zderzaków plastik > lakier, jedyne 1.000 zł (ja tyle płaciłem) i masz zupełnie inne auto... Potem moze fele, zawieszonko ... i będzie kox

Opublikowano

Ładny avancik :good: Ale koledzy dobrze podpowiadają kilka małych zmian i będzie kozaczek :wink4:

Zapraszam na spoty w Lublinie :wink4: 11 stycznia będzie robione serducho WOŚP z naszych autek na zamkowym. Więcej w temacie spotów lubelskich.

Opublikowano

Do marca robie tuning ale własnego mieszkania,musze kupić jeszcze wózek i łóżeczko,trochę kasy pójdzie :kwasny:

Opublikowano

Do marca robie tuning ale własnego mieszkania,musze kupić jeszcze wózek i łóżeczko,trochę kasy pójdzie :kwasny:

no to w takim razie najlepszego dla świeżo upieczonego Ojca (dzidziusia jak i :audi:)