Toskańczyk Opublikowano 5 Grudnia 2016 Opublikowano 5 Grudnia 2016 Zamierzam oderwać z klapy znaczki tdi:) na kolorze lakieru LZ5C , wyczytałem, że nitka sobie poradzi z oderwaniem znaczków, benzyna ekstrakcyjna z pozostałoscią kleju na klapie ale nie doczytałem jaka pasta polerska będzie najlepsza do wyrównania odcienia między znaczkami a klapą, polecacie coś?
gachia77 Opublikowano 13 Grudnia 2016 Opublikowano 13 Grudnia 2016 Ja robiłem G3. Tylko delikatnie zeby hologramów nie narobić, bo G3 jest mocno scierna.
Toskańczyk Opublikowano 14 Grudnia 2016 Autor Opublikowano 14 Grudnia 2016 Kupię jakiegoś marketowca typu tempo, K2 aby lekkościerna była, muszę tylko poczekać aż będzie jakiś cieplejszy dzień bo przy minusowych temp. to klej dodatkowo twardnieje
gachia77 Opublikowano 14 Grudnia 2016 Opublikowano 14 Grudnia 2016 Nawet w ciepłe dni śmiało możesz sie wspomóc oplarką bądź zwykła suszarka do włsów.
KamusV6 Opublikowano 16 Lutego 2017 Opublikowano 16 Lutego 2017 Zrywałem u siebie, najpierw papierek 2500 na mokro, potem G3 na mokro, potem Meguiar's UC i na koniec Koch Antihologram. Robiłem to przy okazji usuwanie drobnych rys z lakieru i ten zestaw poradził sobie świetnie.
MikelxD Opublikowano 15 Marca 2017 Opublikowano 15 Marca 2017 Dnia 16.02.2017 o 09:08, KamusV6 napisał: Zrywałem u siebie, najpierw papierek 2500 na mokro, potem G3 na mokro, potem Meguiar's UC i na koniec Koch Antihologram. Robiłem to przy okazji usuwanie drobnych rys z lakieru i ten zestaw poradził sobie świetnie. i wszystkie przebarwienia zniknęły?
Rekomendowane odpowiedzi