Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AFN] Nakładki na lusterka i klamiki Chrom

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich czy ktoś z was klubowiczów wie gdzie mogę te akcesoria zakupić ( NAKŁADKI NA LUSTERKA i KLAMKI CHROM ) do mojego Audi A4 z 1998 roku bo wszyscy mają ale dopiero od rocznika 1999-2001 przynajmniej tak na allegro piszą . Proszę o rade

Opublikowano

zapytaj Nike21 może Ci pomóc ....napisz mu na PW :cool1:

Opublikowano

Jeżeli chodzi o lusterka to tylko obudowy In Pro. Tu masz linka do sprzedawcy z allegro:

http://www.moto.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=669393

Napisz do niego to Ci wystawi te obudowy.

Opublikowano

Nike21 tak samo jak ja mamy klamki już poliftowe :gwizdanie: musisz szukać na Alegro, Ebay

Opublikowano

wpisz na allegro "5140" zaznacz w wyszukiwarce szukaj w opisach i na ten moment sa 3 aukcje z tymi obudowami in.pro

Opublikowano

wpisz na allegro "5140" zaznacz w wyszukiwarce szukaj w opisach i na ten moment sa 3 aukcje z tymi obudowami in.pro

a nie łatwiej In pro A4 wpisać :mysli:

http://www.allegro.pl/search.php?utm_source=opera&utm_medium=link&utm_campaign=opera&string=In+pro+a4 :gwizdanie:

Opublikowano

mi sie jednak wydaje ze latwiej wpisac 5140

Opublikowano

nierozumiem tego wpisu 5140 jak to wpisze w szukajke alegro to zamiast chromów znjaduje mi modele telefonów :blink:

Opublikowano

a to jak sie szuka czegos do auta to nie wchodzi sie w kategorie motoryzacja ? :blink:

5140 to model lusterek in.pro ktore pasuja do a4 b5 przed liftem

Opublikowano

eee to o to chodzi :naughty: ale tak czy tak szybciej bedzie jak wpiszesz w główne okno alegro InPRO A4 odrazu masz lusterka do A4 :gwizdanie: no ale dobra bo zrobilismy mały OT :tongue4:

Opublikowano

nierozumiem tego wpisu 5140 jak to wpisze w szukajke alegro to zamiast chromów znjaduje mi modele telefonów :blink:

To te lusterka:

http://www.allegro.pl/item517900867_nakladki_chromowane_audi_a3_a4_a6_in_pro.html

5140 to numer katalogowy. W opisie aukcji jest to napisane.

Opublikowano

jak masz obwódki chromowane to lusterka jeszcze ujda ale klamek bym nie tykał.... :no:

Opublikowano
  • Autor

Wczoraj zamówiłem już nakładki na lusterka i listwy na grill i na tylni om klapę bagażnika ciekawy jestem czy będzie pasować . A dlaczego byś nakładki na klamek nie ruszał ? wie morze ktoś jaki typ auta ma podobne klamki jak my w Audi a4 z 98 roku .

Opublikowano

nie ruszałbym bo masz auto sprzed II liftu a tym samym stare klamki i dokładanie tam chromu to wg mnie nieporozumienie. klamki poliftowe to już inna bajka :wink4:

Opublikowano

chrom to zło- satyna to dobro :decayed:

Opublikowano

Wczoraj zamówiłem już nakładki na lusterka i listwy na grill i na tylni om klapę bagażnika ciekawy jestem czy będzie pasować . A dlaczego byś nakładki na klamek nie ruszał ? wie morze ktoś jaki typ auta ma podobne klamki jak my w Audi a4 z 98 roku .

Chromowane listwy na grill i na klapę na metry ? Przecież to będzie :sick3: A te klamki jak dasz w chrom to będą psuły linię boczną samochodu. Zupełnie jakby były na siłę dołożone :confused4:

Opublikowano
  • Autor

na klamki i tak nie zamówię bo nie mogę nigdzie znaleźć więc dam sobie spokój a może wiesz gdzie dostane ładne felgi ale niedrogie szukam 16 bo nie wiem czy 17 wytrzymają polskie drogi

Opublikowano

na klamki i tak nie zamówię bo nie mogę nigdzie znaleźć więc dam sobie spokój a może wiesz gdzie dostane ładne felgi ale niedrogie szukam 16 bo nie wiem czy 17 wytrzymają polskie drogi

Szukaj na allegro. I bierz 17" sam jeżdzę na takich i dają radę na polskich drogach :tongue4:

Opublikowano

mechu bierz 17", ja przy zakupie auta dostałem 16 i na lato na pewno zmienie na większe..pewnie na 18". Felg szukaj na allegro albo zaglądaj do wątku na forum "ciekawe aukcje allegro" często koledzy wyszukują okazyjne uzywki no i wątku sprzedam. :)

Opublikowano
  • Autor

WSZYSTKIEGO DOBREGO W NOWYM ROKU DLA WAS I NASZYCH AUDI A4 !!!!!!

słyszałem ze na felgach 17 zoll jest większe spalanie paliwa i auto wolniej przyspiesza przy wyprzedzaniu o ras szyprze zużycie się zawieszenia czy to prawda ? no i jakie są zalety 17 oprócz lepszego wyglądu Auta