Sherlock Opublikowano 29 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2013 może ktoś potrzebuje ( lub ewentualnie brat,kolega,siostra , wujek itd.. ) olej valvoline 5W40 około 3,5litra olej elf 5W40 około 900ml oddam za drobne pieniądze valvoline 50zł . elf 10zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Gugu33 Opublikowano 1 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2013 sieema, nie, to nie wakacje, pracuje znowu w stoczni w gdyni, raczej na stałe urolp zapowiada sie na 15-28 lipca wiec nie wiem czy bede na zlociku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sherlock Opublikowano 1 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2013 praca nad morzem to jak wakacje . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PARAF Opublikowano 1 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2013 praca nad morzem to jak wakacje . No chyba z ch*ja spadłeś...?! To jak tortura. Przy założeniu, że jest słonecznie, d*py latają w bikini a Ty zasuwasz jak Beduin. ... wysłane z WC za pomocą szczotki do kibla ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sherlock Opublikowano 2 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2013 w bikini nad polskim morzem? Chyba Ci sie plaże pomyliły. Chyba w BGSach latają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Gugu33 Opublikowano 3 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2013 Maciek prawie trafiłeś, no ale trzeba jakos zyc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PARAF Opublikowano 3 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2013 Maciek prawie trafiłeś, no ale trzeba jakos zyc Wiem co pisze... Pół czerwca spędziłem nad Bałtykiem (Mielno vs. Koszalin) ... wysłane z WC za pomocą szczotki do kibla ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sherlock Opublikowano 4 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 Maciek prawie trafiłeś, no ale trzeba jakos zyc Wiem co pisze... Pół czerwca spędziłem nad Bałtykiem (Mielno vs. Koszalin) ... wysłane z WC za pomocą szczotki do kibla ... Sylikonową lale było sobie zabrać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PARAF Opublikowano 4 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 Maciek prawie trafiłeś, no ale trzeba jakos zyc Wiem co pisze... Pół czerwca spędziłem nad Bałtykiem (Mielno vs. Koszalin) ... wysłane z WC za pomocą szczotki do kibla ... Sylikonową lale było sobie zabrać. za bardzo Cię polubiłem, żeby Ci ją odbierać... poza tym wkrótce chyba będziesz miał nowego potomka - żona będzie w niedyspozycji - więc "guma" będzie Ci potrzebna... no chyba, że jesteś tradycjonalistą i... pojeździsz na ręcznym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sherlock Opublikowano 4 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 Widze juz masz wszystko opanowane do perfekcji. Myśle że nie bede kopiował Twoich sprawdzonych sposobów . I wymyśle cos bardziej oryginalnego. Mimo to dzieki za rady. Bardzo cenne, od starszego bardziej doświadczonego kolegi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PARAF Opublikowano 4 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 Widze juz masz wszystko opanowane do perfekcji. Myśle że nie bede kopiował Twoich sprawdzonych sposobów . I wymyśle cos bardziej oryginalnego. Mimo to dzieki za rady. Bardzo cene, od starszego bardziej doświadczonego kolegi. yebaniutki za robotę byś się wziął, zamiast szukać sensacji na forum... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sherlock Opublikowano 4 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 Na L4 jestem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PARAF Opublikowano 4 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 Na L4 jestem. to furę ku*wa ogarnij...! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sherlock Opublikowano 4 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 Dalej chce Ci sie ten temat ciągnać. Setke kropli waleriana proponuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PARAF Opublikowano 5 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2013 Dalej chce Ci sie ten temat ciągnać. Setke kropli waleriana proponuje. Temat Twojego padła mogę wałkować w nieskończoność... ... wysłane z WC za pomocą szczotki do kibla ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sherlock Opublikowano 5 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2013 No to dawaj. Od teraz do nieskończoności. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ksiadz Opublikowano 8 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2013 Witam! Czy ktoś mógłby wyświadczyć mi przysługę? http://www.tablica.pl/oferta/galka-z...tml#6aa883683b Już napisałem pytanie czy ma i czy ori to czy after market. Może ktoś miałby chwilke zadzwonić, sprawdzić i ewentualnie wziaść dla mnie? O stan, zadrapania się nie martwię bo sobie przepoleruje. Dziekuję i pozdrawiam! Ksiadz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PARAF Opublikowano 8 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2013 Witam! Pochwa --- lony. No to dawaj. Od teraz do nieskończoności. Ciach bajera!!! *** Pany, leci ktoś w niedalekiej przyszłości do Fabryki Mocy...? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sherlock Opublikowano 8 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2013 Witam!Czy ktoś mógłby wyświadczyć mi przysługę? http://www.tablica.pl/oferta/galka-z...tml#6aa883683b Już napisałem pytanie czy ma i czy ori to czy after market. Może ktoś miałby chwilke zadzwonić, sprawdzić i ewentualnie wziaść dla mnie? O stan, zadrapania się nie martwię bo sobie przepoleruje. Dziekuję i pozdrawiam! Ksiadz nie znaleziono strony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ksiadz Opublikowano 8 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2013 To chyba już poszło, szkoda :-/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi