Sherlock Opublikowano 13 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2013 ile bierze za logi?w sumie sam mogę do niego podskoczyć niby się znamy szczerze to nie wiem. Ode mnie nie weźmie nic , ale jak się znacie to inna sprawa. jest jaki jest, miejsce wygląda jak wygląda. ale po prawie roku jezdzenia po różnych "specjalistach" nikt nie potrafił ogarnąć mojej furmanki. On rozwiązał problem . I to za śmieszne pieniądze w porównaniu do innych którzy de facto nic nie zrobili a wzieli kasy więcej od niego. Także ja póki co jestem zadowolony z jego pracy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojci Opublikowano 13 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2013 wiesz no ja wiem, ceny ma ok, mamy wspólnego dobrego kumpla u którego zaopatrujemy się w części ja tam mechanikom nie wierzę i jeśli koniecznie muszę to gdzieś jadę, ale mojemu szwagrowi narobił kilka razy trochę kłopotów mi termostat zmienił za 50zł a zeszło mi 3 godziny pójdę jutro to Go zapytam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojci Opublikowano 14 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2013 Umówiliśmy sie po obiedzie Wysyłane z mojego HTC Desire S za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sherlock Opublikowano 14 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2013 Umówiliśmy sie po obiedzieWysyłane z mojego HTC Desire S za pomocą Tapatalk 2 i co byłeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojci Opublikowano 14 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2013 lipa nic nie zdziałał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sherlock Opublikowano 14 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2013 no to kicha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edekxp Opublikowano 14 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2013 lipa nic nie zdziałał Sprawdzał czy nie logi zrobiłeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojci Opublikowano 14 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2013 nie zrobiłem logów przeskanował mi tylko błędy ale to i sam mogę zrobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pabloooo85 Opublikowano 14 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2013 Siema Elmo wziąłem tego twojego magika od mixokreta jutro lejemy a kiedy oblewamy Zalane hehe parapetówa Comming Soon Pępkowe kiedy ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sherlock Opublikowano 14 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2013 Jak się zbierzecie. Czyli nie jak ostatnim razem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edekxp Opublikowano 14 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2013 no to kicha Trzeba było do mnie wpaść już miałeś nie daleko z Zawady Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sherlock Opublikowano 14 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2013 Ja? Ale u mnie gra i tańczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edekxp Opublikowano 15 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2013 Ja? Ale u mnie gra i tańczy. Nie, źle się wkleiło. Chodziło mi o kolegę @wojci Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojci Opublikowano 15 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2013 To może jak za 2 tygodnie przyjadę bo w ten weekend już nie dam rady Wysyłane z mojego HTC Desire S za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sherlock Opublikowano 15 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2013 Ja? Ale u mnie gra i tańczy. Nie, źle się wkleiło. Chodziło mi o kolegę @wojci Tapatalk Chociaż Darek do Ciebie w sumie też miał bym biznesa. Gdzieś na zamku mam przerwę , i otwierają lub zamykają się wszystkie drzwi oprócz kierowcy . Niby temat nie skomplikowany ,ale z moimi zdolnościami to żadne drzwi nie będą się otwierać . Miałbyś czas któregoś wieczoru zerknąć ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edekxp Opublikowano 15 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2013 Jasne, nr wysłałem na PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudineze Opublikowano 17 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Września 2013 Hello zamojskie dziki ale ja tu dawno byłem I spocik był elegancko ja natomiast rozmijam się jak zacząłem jeździć do germańców. To kiedy ta impra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sherlock Opublikowano 17 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2013 Powrócił syn marnotrawny. I odrazu by chlał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudineze Opublikowano 17 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Września 2013 A gdzie transparenty powitalne:naughty: Człowiek nie wielbłąd pić musi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sherlock Opublikowano 17 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2013 ---------- Post dopisany at 18:57 ---------- Poprzedni post napisany at 14:18 ---------- A kiedy chcesz chlać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi