Sherlock Opublikowano 5 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2013 Wybiera się ktoś jutro pod pzu? wysłane sherlockfonem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elmo814 Opublikowano 6 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2013 co ma byc pod PZU? cult ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PARAF Opublikowano 6 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2013 Paraf , Twoja żonka nie była pod groszkiem koło busów?wysłane sherlockfonem Ch*j Cie to interesuje... ... wysłane z WC za pomocą szczotki do kibla ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PARAF Opublikowano 6 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2013 Paraf , Twoja żonka nie była pod groszkiem koło busów?wysłane sherlockfonem Ch*j Cie to interesuje... ... wysłane z WC za pomocą szczotki do kibla ... Żartowałem... To nie była ona. ... wysłane z WC za pomocą szczotki do kibla ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sherlock Opublikowano 6 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2013 tak myślałem , za ładna dla Ciebie to faktycznie masz klona. Bo furmanka identyko jak Twoja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PARAF Opublikowano 6 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2013 tak myślałem , za ładna dla Ciebie to faktycznie masz klona. Bo furmanka identyko jak Twoja. Jakies xero sobie jezdzi po miescie... Chyba zaczne sie bać, bo może okazać sie, że to jakiś psychopata - fura jak moja, żona jak moja, pewnie swojemu dziecku dał na imię tak samo jak nazywa się moja córka (pomimo, że ma syna)... ... wysłane z WC za pomocą szczotki do kibla ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudineze Opublikowano 7 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Października 2013 Cześć Pany jak tam spocik był nie było jakieś foty. Kiedy pijem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PARAF Opublikowano 7 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2013 Dobrze to ująłeś. Jakaś xerokopiarka jezdzi po mieście. A to Tobie pare dni temu mrugałem długimi pod twierdzą?wysłane sherlockfonem Ty chyba musisz iść do okulisty... albo ograniczyć vódkę.. to znowu nie byłem ja ---------- Post dopisany at 14:21 ---------- Poprzedni post napisany at 14:18 ---------- Cześć Pany jak tam spocik był nie było jakieś foty.Kiedy pijem wodzu, spot to chyba 13-10-2013... (DRUGA niedziela miesiąca) ...mógłbyś się pojawić nie co się z Wami chłopaki dzieje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudineze Opublikowano 7 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Października 2013 Cześć Pany jak tam spocik był nie było jakieś foty.Kiedy pijem wodzu, spot to chyba 13-10-2013... (DRUGA niedziela miesiąca) ...mógłbyś się pojawić nie co się z Wami chłopaki dzieje... ja już chyba za dużo pracuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sherlock Opublikowano 7 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2013 właśnie że ostatnio nie piję :pali:to ta Twoja xerokopiarka , qzwa. Gościu się pod Ciebie podszywa i ludzi straszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elmo814 Opublikowano 7 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2013 a moze spot tydzien pozniej ale w sobote to i ja sie powienienem pojawic, sherlock zapodaj foto tego klona:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PARAF Opublikowano 7 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2013 http://a4-klub.pl/audi-a4-b5-74/b5-apu-black-currant-paraf-62675/index7.htmlprosze bardzo pl.memgenerator.pl/mem-image/matka-wie-ze-cpiesz-pl-ffffff-36 ... wysłane z WC za pomocą szczotki do kibla ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojci Opublikowano 7 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2013 Czyli że ja też mogłem tego klona widzieć w Podkrasnem Wysyłane z mojego HTC psuje sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojci Opublikowano 7 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2013 Fakt Wysyłane z mojego HTC psuje sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxito Opublikowano 9 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2013 http://a4-klub.pl/gadgety-klubowe-109/zapisy-terminarz-format-a4-a5-logo-klubu-2014-dostepne-47-szt-288388/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sherlock Opublikowano 13 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2013 Kto się wybiera na spota? wysłane sherlockfonem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PARAF Opublikowano 13 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2013 Kto się wybiera na spota?wysłane sherlockfonem dzisiaj raczej... bendę tylko, nie chce mi się myć samochodu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edekxp Opublikowano 13 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2013 Jak dam radę to też przyjadę Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudineze Opublikowano 13 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Października 2013 Busem mogę wpaść akurat wracam z germanii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sherlock Opublikowano 13 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2013 niemca znowu nie będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi