chudineze Opublikowano 28 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2008 Zapraszam Wszystkich zainteresowanych na Spot Zamojski Miejsce spotkania Parking koło Starówki od strony Rotundy (Mapka poniżej) - druga niedziela miesiąca godz. 15.00 Przy sprzyjających warunkach atmosferycznych - od wiosny do jesieni W okresie zimowym -> Parking podziemny Kina Stylowy. MAPA WSPÓŁRZĘDNE GEOGRAFICZNE DLA JADĄCYCH Z NAWIGACJĄ N 50*42'54,57 E 23*14'54,67 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Solar_ Opublikowano 28 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2008 do ZMC mam niemal ze tyle samo km co do LBN wiec ,moze by zawitał ale to chyba wasz pierwszy spocik A4 bedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudineze Opublikowano 29 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2008 Tak pierwszy ale zapraszamyjeśli masz ochotę i może ktoś jeszcze z tobą przybędzie :gwizdanie:. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrogal Opublikowano 29 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2008 do ZMC mam niemal ze tyle samo km co do LBN wiec ,moze by zawitał ale to chyba wasz pierwszy spocik A4 bedzie i jak solar lecim? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
STO_PROCENT Opublikowano 29 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2008 Wkońcu spocik z zamościu Melduje swoją obecność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Solar_ Opublikowano 29 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2008 i jak solar lecim? Ciekawy propozyszyn ciekaw jestem jak bedzie z obecnoscią to bedzie spocik tylko a4 czy bedzie polaczony z inna grupa jak VW Cult Style Zamość itp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrogal Opublikowano 29 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2008 i jak solar lecim? Ciekawy propozyszyn ciekaw jestem jak bedzie z obecnoscią to bedzie spocik tylko a4 czy bedzie polaczony z inna grupa jak VW Cult Style Zamość itp na culty bym poapatrzyl :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudineze Opublikowano 29 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2008 i jak solar lecim? Ciekawy propozyszyn ciekaw jestem jak bedzie z obecnoscią to bedzie spocik tylko a4 czy bedzie polaczony z inna grupa jak VW Cult Style Zamość itp na culty bym poapatrzyl :gwizdanie: Jak narazie to będzie tylko spot A4 jeśli będzie słaba frekwencja to w przyszłości może się gdzieś podłączymy do jakiegoś klubu VW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrogal Opublikowano 29 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2008 i jak solar lecim? Ciekawy propozyszyn ciekaw jestem jak bedzie z obecnoscią to bedzie spocik tylko a4 czy bedzie polaczony z inna grupa jak VW Cult Style Zamość itp na culty bym poapatrzyl :gwizdanie: Jak narazie to będzie tylko spot A4 jeśli będzie słaba frekwencja to w przyszłości może się gdzieś podłączymy do jakiegoś klubu VW a narazie to ile sie zamojskich fur zapowiada? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudineze Opublikowano 29 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2008 Narazie 2 na 100% do reszty, którą znalazłem i mniej więcej się tu udzielała wysłałem zaproszenia na maila zobaczymy czy dopiszą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalekx Opublikowano 29 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2008 Jakby co to może z Lublina ktoś zawita W sumie to tylko koło 70km :gwizdanie: Ale na 4.01.2009 nie da rady innym razem, no chyba że gelo zbierze jakąś lubelską ekipę i pojedzie do Was. Ja 4ego nie mogę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arczi900819 Opublikowano 29 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2008 hmm... 4 stycznia o 15.... w sumie jakbym się wyrobił to mógłbym wbić ale to jeszcze nie wiem. Zbyt odległa przyszłość jak dla mnie. Ale z chęcią bym wpadł.....yyyy tzn. przyjechał (żeby dwuznaczności nie było) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Solar_ Opublikowano 29 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2008 trzeba sie zgadac lepiej z chłopakami z LC to może wpadniemy do LZ na spocika chudineze możesz dopisać gdzie dokladniej bedzie ten spocik np: ulica itp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudineze Opublikowano 29 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2008 chudineze możesz dopisać gdzie dokladniej bedzie ten spocik np: ulica itp Zaraz zrobię na zumi dokładny dojazd i wstawię obrazeczek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Solar_ Opublikowano 29 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2008 chudineze możesz dopisać gdzie dokladniej bedzie ten spocik np: ulica itp Zaraz zrobię na zumi dokładny dojazd i wstawię obrazeczek To tylko tak w razie W jak by ekipa LC miała chęc wyruszyc do was na spocik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edekxp Opublikowano 30 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2008 Jak nic nie wypadnie ważnego to ja przyjadę mam 20km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Solar_ Opublikowano 31 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2008 mam 20km co to jest 20 km :tongue4:to mały rzut beretem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudineze Opublikowano 3 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2009 Przypominam i zapraszam Wszystkich, którzy mają chęć aby się spotkać oraz przy tych warunkach jest gdzie poświrować samochodzikiem na jutro na godz.15.00 na I spocik Zamojski. Będę miał ze sobą VAG-a więc będzie możliwość podpięcia się . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marewel Opublikowano 3 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2009 To jedzie ktos z chelma moze i ja sie zabiore Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arczi900819 Opublikowano 3 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2009 Solarek się wybierał mi chyba nie wyjdzie bo w innym kierunku podążam. No chyba że bym zdążył.. ale wątpię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi