Sherlock Opublikowano 11 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 Odezwał się ten co jeździ. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daroo26 Opublikowano 11 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 Odezwał się ten co jeździ. Przynajmniej jak się nie wybieram to zamętu na forum nie robię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudineze Opublikowano 11 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 (edytowane) Foty ze spota trochę słabe, bo ciemno i z fona Ale parę patentów odkryliśmy no i rezaliśmy elmowóz Edytowane 11 Stycznia 2015 przez chudineze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daroo26 Opublikowano 11 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 Foty ze spota trochę słabe, bo ciemno i z fona Ale parę patentów odkryliśmy no i rezaliśmy elmowóz Komentarze cenne tylko Marek zapomniałeś o "......" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elmo814 Opublikowano 11 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 (edytowane) ja pitole jakia szybka obróbka i download fotografii jak nigdy, komentarze bezcenne alo wodzu foty z zaslepkami, wkretem, i telefonami to padaczka pablooooo Edytowane 11 Stycznia 2015 przez elmo814 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pabloooo85 Opublikowano 11 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 No to Marek dałeś czadu heh opublikowane patenty i prawa do nich zastrzeżone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edekxp Opublikowano 11 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 (edytowane) Teraz to ciekawa relacja.Może zachęci innych właścicieli A4 z lubelskiego na przyjazd. Pewnie inne ciekawe rzeczy by się znalazły, ale zbrakło czasu [emoji3] Edytowane 11 Stycznia 2015 przez edekxp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elmo814 Opublikowano 13 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2015 zacheci ich ale co innego.... jak cos im trzeba za free Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sherlock Opublikowano 13 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2015 To trzeba za free coś zrobić. Darmowe naprawianie elmowozu. Tylko dziś za free , przyjdz i zrób. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PARAF Opublikowano 13 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2015 Elmo, browarek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elmo814 Opublikowano 14 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2015 mozna mam wolne do 20ego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blachy Opublikowano 14 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2015 Panowie potrzebuję sprawdzić szczelność dolotu kompresorem. Czy któryś z Was podjąłby się tematu, ewentualnie możecie kogoś polecić w tym temacie? Podejrzewam że mam zwaloną klapkę od turbo która się nie domyka, ale wolałbym jeszcze sprawdzić dolot. Słychać ewidentnie syczenie podczas pełnego buta no i mam błąd że turbo nie osiąga zadanego doładowania 16683 - Boost Pressure Regulation: Control Range Not Reached P0299 - 002 - Lower Limit ExceededZ góry dzięki za pomoc. Oczywiście odwdzięczę się stosownie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elmo814 Opublikowano 14 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2015 albo masz peknieta standartowo strone goraca T PW poszło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blachy Opublikowano 14 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2015 No na razie mam coś pecha z audi. Wszystkie standardowe problemy mnie dotykają. Dzięki za info na pw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edekxp Opublikowano 14 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2015 Mogę Ci sprawdzić, mam specjalny krążek wytoczony do rury za filtrem. Masz z Zamościa około 20km do mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blachy Opublikowano 14 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2015 Będę zgodnie z tym co ustaliliśmy przez tel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PARAF Opublikowano 14 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2015 No na razie mam coś pecha z audi. Wszystkie standardowe problemy mnie dotykają. Dzięki za info na pw. standardowe problemy = niestandardowe auto mozna mam wolne do 20ego zdzwonimy się.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blachy Opublikowano 14 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2015 No i edekxp znalazł problem. Wadliwy okazał się ezektor. Jeszcze raz dzięki kolego. No i polecam oczywiście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sherlock Opublikowano 14 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2015 Darka nie trzeba polecać . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiAMOND Opublikowano 16 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2015 Skąd mamy takie wysokie ceny paliw Zamościu w Orlenie, ktoś coś wie? W sąsiednich miastach są tańsze o 15-25 gr niż u nas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi