pawel212333 Opublikowano 5 Maja 2015 Opublikowano 5 Maja 2015 hhehe wybiera się ktoś na swieto motoryzacji 9 maja 10 maja
pabloooo85 Opublikowano 5 Maja 2015 Opublikowano 5 Maja 2015 hhehe wybiera się ktoś na swieto motoryzacji 9 maja 10 maja tak 10-tego wybieramy sie na spota
edekxp Opublikowano 10 Maja 2015 Opublikowano 10 Maja 2015 Chyba nie będzie padało kretowisko - kino Stylowy (parking podziemny)
pawel212333 Opublikowano 10 Maja 2015 Opublikowano 10 Maja 2015 było fajnie tylko pogoda nie dopisała mam nadzieje że nastepnym razem pogoda dopisze i wezme aparat
elmo814 Opublikowano 10 Maja 2015 Opublikowano 10 Maja 2015 (edytowane) Edytowane 9 Czerwca 2015 przez chudineze
Fido Opublikowano 12 Maja 2015 Opublikowano 12 Maja 2015 Ja nie byłem bo nie mogłem. Bez mojego głosu Kukiz nie wszedł do 2 tury
robitl Opublikowano 13 Maja 2015 Opublikowano 13 Maja 2015 Ja nie byłem bo nie mogłem.Bez mojego głosu Kukiz nie wszedł do 2 tury najlepsze jest to że kukiz wygrał ale poza granicami Polski..ludzie są tak tv ogłupieni w tym kraju, że aż szkoda gadać a każdy kto chociaż liznął cywilizowanego życia wie, że u nas patologia nie gorsza niż u ruskich. jak nie sprzedająca Polskę PO, to fanatyczni katolicy PiS. ale już idzie ku dobremu, 20% to jest strasznie dużo, a będzie WIĘCEJ i w końcu nam się uda odzyskać kraj dla obywateli, a nie zastępów urzędników i polityków zarabiających kilkakrotnie więcej niż my z naszych podatków
PARAF Opublikowano 13 Maja 2015 Opublikowano 13 Maja 2015 Ja nie byłem bo nie mogłem. Bez mojego głosu Kukiz nie wszedł do 2 tury najlepsze jest to że kukiz wygrał ale poza granicami Polski..ludzie są tak tv ogłupieni w tym kraju, że aż szkoda gadać a każdy kto chociaż liznął cywilizowanego życia wie, że u nas patologia nie gorsza niż u ruskich. jak nie sprzedająca Polskę PO, to fanatyczni katolicy PiS. ale już idzie ku dobremu, 20% to jest strasznie dużo, a będzie WIĘCEJ i w końcu nam się uda odzyskać kraj dla obywateli, a nie zastępów urzędników i polityków zarabiających kilkakrotnie więcej niż my z naszych podatków
Sherlock Opublikowano 13 Maja 2015 Opublikowano 13 Maja 2015 Gdzie w zamościu mogę butle gazową nabić?
Rekomendowane odpowiedzi