Michał Opublikowano 3 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2015 Jak ktoś jeszcze mi się wsadzi w mój wątek z jakimiś zaczepkami to polecą ostrzeżenia. Jak nie umiecie czytać to idźcie jeszcze raz do szkoły. To jest moje podwórko i co ja tu wypisuje to załatwiam w swoim gronie i nie potrzebuję ogólnych podżegaczy. Amen Czekaj, czekaj... tzn że Ty możesz tu kurwować bez konsekwencji, bo jesteś panem i władcą, a zwykłym userom dwa posty niżej za dokładnie to samo wlepiasz ostrzeżenia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudineze Opublikowano 4 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2015 Jak nie masz dowodów to nie wypisuj oskarżeń jak kto za każdym razem robisz. Proszę Cię nie zniżaj się. Jak Ci już tu nie pasuje to droga wolna, każdy wybiera gdzie mu dobrze, ale nie wypisuj zbędnych słów. Powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PARAF Opublikowano 4 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2015 Chudy czemu nie widzę przy Twoim nicku ostrzeżenia? Nie doszło zgłoszenie? ;-) chyba nigdy nie dochodziły... zielone pajacyki sobie nie daja ostrzezen. :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: i ciekawe po co przesiaduja na battalionie :grin: bo dawno tak fajne forum przeglądali i im się spodobało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elmo814 Opublikowano 12 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2015 jj ktos cos jutro swiatecznie ? gdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edekxp Opublikowano 12 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2015 Ma chyba padać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elmo814 Opublikowano 12 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2015 to w norze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rotmistrz Opublikowano 12 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2015 Nom do południa ma padać Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daroo26 Opublikowano 13 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2015 (edytowane) A żeby obudzić tych najczęsciej czytających/piszących, to napiszę że spot „lpg” – w miejscu, na/pod parkingu/parkingiem gdzie „Regulamin Centrum Kultury Filmowej "Stylowy" w Zamościu - § PARKING I GARAŻ PODZIEMNY pkt. 4. Na terenie Garażu podziemnego obowiązuje zakaz wjazdu pojazdów zasilanych gazem- się odbył i teraz się zacznie....................................... Edytowane 13 Grudnia 2015 przez daroo26 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sherlock Opublikowano 13 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2015 (edytowane) Zdjęcia prima sort Edytowane 13 Grudnia 2015 przez Sherlock Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elmo814 Opublikowano 13 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2015 paparazzim nie będziesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sherlock Opublikowano 13 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2015 i bardzo mnie to cieszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudineze Opublikowano 14 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2015 Dobrze, że wogóle są Ja przeddzień tak zabalowałem, że nie byłem w stanie dojechać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajmoon Opublikowano 14 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2015 nowość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PARAF Opublikowano 15 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elmo814 Opublikowano 20 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2015 WESOŁYCH SPOKOJNYCH RODZINNYCH ŚWIĄT BOŻEGO NARODZENIA życzy elmo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PARAF Opublikowano 22 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2015 PARAF Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiAMOND Opublikowano 24 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2015 Wesołych Świąt PS. Na Orlenie na Hrubieszowskiej ON Verva 4.21 Czy po świętach będzie drożej, jak myślicie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elmo814 Opublikowano 24 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2015 diamond gdze masz warsztat? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudineze Opublikowano 24 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2015 PS. http://a4-klub.pl/index.php?/topic/342902-kalendarz-klubowy-2016/ Jakieś zamówienie grupowe? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiAMOND Opublikowano 25 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2015 diamond gdze masz warsztat? To znaczy co masz na myśli? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi