chudineze Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Jak już pisałem w wątku spotu wojewódzkiego nie obiecuję, że będę jeśli nic mi nie wypadnie i będzie pogoda OK to Was znajdę :gwizdanie:
chudineze Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Jak już pisałem w wątku spotu wojewódzkiego nie obiecuję, że będę jeśli nic mi nie wypadnie i będzie pogoda OK to Was znajdę :gwizdanie: Hahahah nie bój się :polew: eee no takiego podejścia to nie mam
PARAF Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Chudi przyjedziemy z solarem jestem za a nawet przeciw :polew: chcecie mnie w tą trzcinę zaciągnąć Spokojnie Mareczku. Jakby coś to dzwoń do mnie. Zorganizuje paru chłopaków w kominiarkach i zrobimy chłopakom "tuning" przed spotem wojewódzkim... Oczywiscie, jak zasłużą... :>
chudineze Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Chudi przyjedziemy z solarem jestem za a nawet przeciw :polew: chcecie mnie w tą trzcinę zaciągnąć Spokojnie Mareczku. Jakby coś to dzwoń do mnie. Zorganizuje paru chłopaków w kominiarkach i zrobimy chłopakom "tuning" przed spotem wojewódzkim... Oczywiscie, jak zasłużą... :> :polew: OK
PARAF Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Miejsce spotkania Parking koło Parku Miejskiego - 25.04.2010 godz. 15.00 Normalnie będę jak mało kiedy BTW: Na 29 stronie tego wątku jest mój post o następującej treści...: A może spróbujemy zrobić jakiś spocik na Rotundzie...? Teraz to leży tam za dużo śniegu, ale w sezonie wiosna/lato... Miejsca na "zamojską" frekwencje napewno wystarczy na tamtych dwóch parkingach, a i Marek będzie miał lepsze tło do fotoreportażu ze spotu. *TO GDZIE ROBIMY TEGO SPOTA...?!
chudineze Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Możemy zrobić tam jak proponowałeś jak znajdę chwile czasu to zmienię post podklejony aby wszyscy wiedzieli gdzie tego szukać
PARAF Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Możemy zrobić tam jak proponowałeś jak znajdę chwile czasu to zmienię post podklejony aby wszyscy wiedzieli gdzie tego szukać A może...? :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:
wojci Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Możemy zrobić tam jak proponowałeś jak znajdę chwile czasu to zmienię post podklejony aby wszyscy wiedzieli gdzie tego szukać A może...? :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :P
chudineze Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Głosować http://www.a4-klub.pl/smf/kwiecien_najladniejsze_zdjecie_a4_na_forum_2010_glosowanie-t115921.0.html
PARAF Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Głosować http://www.a4-klub.pl/smf/kwiecien_najladniejsze_zdjecie_a4_na_forum_2010_glosowanie-t115921.0.html Bo jak nie to co...?!
PARAF Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Poszło! jeden z moich głosów trafił do... nie pamiętam, ale koleś ma czerwone B5 i przedliftowe lampy
chudineze Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 17 Kwietnia 2010 hyhyhy[br]Dopisany: 17 Kwiecień 2010, 22:42_________________________________________________Mapka i miejsce poprawione jakby ktoś nie widział
PARAF Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Opublikowano 17 Kwietnia 2010 WSPÓŁRZĘDNE GEOGRAFICZNE DLA JADĄCYCH Z NAWIGACJĄ Ponieważ częściowo ponoszę winę za zmianę miejsca spota/ów podaję współrzędne GPS dla osób nie znających dobrze Grodu Zamoyskich: > > > N 50*42'54,57 E 23*14'54,67 < < < Do zobaczenia na spocie
MINIO Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Witam panowie.Jest może na tym wątku ktoś z hrubieszowa?
chudineze Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Witam panowie.Jest może na tym wątku ktoś z hrubieszowa? Czasami ktoś pewnie czyta ale żeby się tu udzielać to raczej nie. jeśli nic się nie wydarzy to będę Dlaczego na tym samym parkingu co My i o tej samej godzinie
MINIO Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Polecicie jakiś warsztat gdzie można wymienić wachacze w waszych okolicach?
PARAF Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Witam panowie.Jest może na tym wątku ktoś z hrubieszowa? Nie ważne! Ważne jest to, że Ty mozesz być na spocie w Zamościu szykuje sie "Ekipa-Elita"... Dlaczego na tym samym parkingu co My i o tej samej godzinie Może chcą się wkupić w łaski A4.klub'u...? A tak na poważnie, to szykuje sie większy spotto Marek - bierzemy aparaty!!!
Rekomendowane odpowiedzi