elmo814 Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2016 moze ja bym wdepnł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pabloooo85 Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2016 To juz by nas dwóch było heh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ms1331 Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Witam, potrzebuje elektryka do swojej audi czy tez kogos kto ogarnia kodowanie - w Zamosciu lub okolicach/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elmo814 Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2016 co potrzeba? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudineze Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2016 I co byliście na spocie czy już całkowita lipa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajmoon Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2016 (edytowane) spoty nie sa dla aut tylko dla ludzi.............. sajmon dzięki Potrzebuje kogoś kto rozkoduje mi radio 2din symphony (nie mam kodu) spoty nie sa dla aut tylko dla ludzi.............. sajmon dzięki Potrzebuje kogoś kto rozkoduje mi radio 2din symphony (nie mam kodu) juz niewazne Edytowane 11 Kwietnia 2016 przez Sajmoon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pabloooo85 Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2016 I co byliście na spocie czy już całkowita lipa? było nas trzech Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majuDJ Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2016 I co byliście na spocie czy już całkowita lipa? było nas trzech Witam. Czy mógłby ktoś z kolegów obejrzeć dla mnie Audi A4 B5 sedan 1.9TDI z 2000r z miejscowości Dębowiec k Zamościa http://allegro.pl/audi-a4-i6095553377.html? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiAMOND Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Witam. Jest gdzieś w Zamościu lub okolicach ktoś kto potrafi rozwiązać problem z żarówkami LED do jazdy dziennej dokładnie chodzi mi o usunięcie problemu efektu mignięcia żarówek LED w aucie. Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudineze Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2016 I co byliście na spocie czy już całkowita lipa? było nas trzech To już lepiej jak wcale lub jeden. Przez te moje dwa etaty nie ma czasu aby się spotkać Witam. Jest gdzieś w Zamościu lub okolicach ktoś kto potrafi rozwiązać problem z żarówkami LED do jazdy dziennej dokładnie chodzi mi o usunięcie problemu efektu mignięcia żarówek LED w aucie. Dzięki Pewnie na spocie dalibyśmy radę. Paru patentowców mamy w swoich szeregach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@rcin Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2016 (edytowane) Witam. Jest gdzieś w Zamościu lub okolicach ktoś kto potrafi rozwiązać problem z żarówkami LED do jazdy dziennej dokładnie chodzi mi o usunięcie problemu efektu mignięcia żarówek LED w aucie. Dzięki Mignięcie od razu po przekręceniu zapłonu czy podczas jazdy? Edytowane 13 Kwietnia 2016 przez xMarcin95x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiAMOND Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Po przekręceniu zapłonu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
otis89 Opublikowano 3 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2016 Pany był by ktoś w stanie pożyczyć mi sprawnej przepływki do 1.8t do zrobienia jednego loga, lub wsadzić moją i zrobić loga? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaanntt Opublikowano 5 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2016 Witam Panie i Panów. Do kogo udać sie z rozrządem ? Zamość ? Hrubieszów ? Kto godny polecenia ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudineze Opublikowano 6 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2016 Tutaj: https://www.google.com/maps/@50.7338742,23.2495288,3a,75y,347.77h,77.31t/data=!3m6!1e1!3m4!1sRbNMaHXk8yDBsiD3HL0_OQ!2e0!7i13312!8i6656!6m1!1e1 W garażu pytaj o Pana Andrzeja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaanntt Opublikowano 6 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2016 A jakiś namiar i ulica? bo mi nie otwiera. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudineze Opublikowano 7 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2016 Równa 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sherlock Opublikowano 8 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2016 Ktoś się wybiera dzisiaj. O kuwa , Las rąk. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudineze Opublikowano 8 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sherlock Opublikowano 8 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2016 Palec Cię boli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi