chudineze Opublikowano 25 Września 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września 2018 Dwururki ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elmo814 Opublikowano 1 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2018 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudineze Opublikowano 13 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2018 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudineze Opublikowano 20 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2019 Czyja A5? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudineze Opublikowano 18 Maja 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2019 Oddajemy głosy na ładne zdjęcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudineze Opublikowano 9 Czerwca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2019 Czy ktoś by reflektował bo taniej wyjdzie przesyłka jak będzie większe zamówienie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudineze Opublikowano 19 Czerwca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2019 Nikt nie reflektuje czy tu już wszyscy wymarli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k232 Opublikowano 2 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2019 (edytowane) Pozdro dla rodzinki z niebieskiego sedana a4 b6 na rejestracji LZA wczoraj w Rzeszowie a dokładnie w wiosce Krasne koło Orlenu czekali ładnie na poboczu aż milicja wypisze mandat Edytowane 2 Września 2019 przez k232 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
terazkurdeja Opublikowano 16 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2019 Pany kto w Zamościu ogarnie mi rozrząd b8 2.0 TFSI ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudineze Opublikowano 16 Września 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Września 2019 Trudno coś doradzić. A gdzie do tej pory serwisowałeś nie ogarnia tego? Ja serwisuje u znajomego, ale nie wiem czy będzie chciał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
terazkurdeja Opublikowano 16 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2019 poprzednie furmanki serwisowałem w secar i niemiałem zastrzeżeń chyba tam uderze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudineze Opublikowano 8 Grudnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2019 Może ktoś chętny: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gordo Opublikowano 8 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2020 Witam. Jakiś spec od audi w Zamościu to jest? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudineze Opublikowano 9 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2020 Zależy co jest do roboty, bo typowo to raczej nie ma przynajmniej ja nie słyszałem. . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gordo Opublikowano 10 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2020 Rozrząd w 3.2 fsi. Aso chce 10 tys. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudineze Opublikowano 10 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2020 Wow to sporo pewnie trzeba wyciągać silnik. Zapytam znajomego może się podejmie, bo robi różne, ale nie wiem czy będzie chciał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gordo Opublikowano 10 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2020 Ponoć da się poprzez wyciągnięcie skrzyni ale wtedy trochę utrudniony dostęp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudineze Opublikowano 10 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2020 No własnie są jakieś sposoby, ale to zależy od mechanika, jak się do tego zabierze. Czekam na info od jednego mechanika, bo drugi jest w szpitalu i narazie jest wyłączony dam znać czy coś wyjdzie z tego i za jaka cenę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elmo814 Opublikowano 8 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2020 poszło pw powolaj sie na mnie , ostatno wyjechala s4 od niego , i inne lepsze projekty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fang Opublikowano 12 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2020 Siema. Mam pytanko czy jest ktoś tutaj w Zamościu co ma vcds i jest w stanie ustawić w zegarach w adaptacjach w kanale 62 zaznaczyć (Infotainment). Bo mam zamiar nie długo podłączać CAN pod radio bo auto z Belgii a bez tego ani rusz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi