gordo Opublikowano 14 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2020 Vcds i kabel mam. Jak jesteś w stanie sobie to sam ustawić to nie ma problemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fang Opublikowano 14 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2020 2 godziny temu, gordo napisał: Vcds i kabel mam. Jak jesteś w stanie sobie to sam ustawić to nie ma problemu. Ok to w takim razie odezwę się w razie czego jak nie ustawię tego na innym komputerze od znajomego. Pozdrówki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gordo Opublikowano 14 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2021 Jest w Zamościu jakiś magik co potrafi zdiagnozować i naprawić świecącą kontrolkę ESP? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieterb Opublikowano 15 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2021 (edytowane) Pewnie gdzieś jest, trzeba go tylko odnaleźć A tak a poważnie to już myślałem że w Zamościu lub okolicy się jakiś spot/zlot odbędzie bo dawno już tu nikt nic nie napisał. Ja niestety nie pomogę bo z jak na razie radzę se sam z pomocą tegoż forum z problemami jakie mam z autem i po magikach nie jeżdżę.pozdro Edytowane 15 Lipca 2021 przez Pieterb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gordo Opublikowano 15 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2021 (edytowane) Też staram się jakoś sobie radzić. W sumie to trzeba mi sprawdzić okablowanie pomiędzy G419, a J104 żeby wykluczyć ewentualną awarię czujnika. edt. Naprawione samodzielnie Edytowane 28 Lipca 2021 przez gordo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieterb Opublikowano 17 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2021 To jak coś będzie w Zamościu czy nic? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudineze Opublikowano 19 Sierpnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2021 O co pytasz? Jeśli o spot to jak narazie nie było chętnych, chyba że się znajdą to nie ma problemu możemy cos zmontować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieterb Opublikowano 20 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2021 Nom o spot. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudineze Opublikowano 20 Sierpnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2021 No to kto chętny proszę pisać i spotykamy się w niedzielę 22.08.2021r. godz. 15:00 na miejscu jak jest opisane na pierwszej stronie tego tematu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieterb Opublikowano 20 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2021 Ja jak najbardziej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudineze Opublikowano 20 Sierpnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2021 Zrobiłem wydarzenie na FB: Facebook FB.ME Zobacz posty, zdjęcia i nie tylko na Facebooku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieterb Opublikowano 20 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2021 No niestety ale ju nie posiadam fb. Także tego..... He Ale Oki może jeszcze paru chętnych się znajdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elmo814 Opublikowano 20 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2021 Obstawiam że będę . Tylko coś podkładam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudineze Opublikowano 22 Sierpnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2021 Ehhh z Wami się umawiać to nawet szkoda pisać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieterb Opublikowano 23 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2021 Sorry za moją nieobecność, rodzinka z daleka i niespodziewanie się z waliła i nie ładnie mi było uciec. Tylko tyle mam na swoje usprawiedliwienie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elmo814 Opublikowano 22 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2021 Marek . Może jakiś spot .bez aut bez szoferów hmm tylko gdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudineze Opublikowano 26 Grudnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2021 uhuhu ale odzew Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieterb Opublikowano 26 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2021 (edytowane) Hmm, nawet tego wpisu nie zauważyłem A nie wiem czemu bo zaglądam tu codziennie prawie. Chodź że mnie i tak na razie nic bo czasu mi braknie na takie rzeczy. Bo nie chce zrobić d*py z gęby jak ostatnio. Ale gdzieś po nowym roku jak najbardziej. O ile do czegoś dojdzie oczywiście. PS a na sądowej nie było ostatnio jakiegoś spota bo kilka audiuwek stało? Edytowane 26 Grudnia 2021 przez Pieterb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudineze Opublikowano 26 Grudnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2021 To napewno nie od nas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieterb Opublikowano 27 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2021 Aaaa to pewnie jaka facebookowa grupa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi