elmo814 Opublikowano 4 Lipca 2012 Opublikowano 4 Lipca 2012 Marku:wink: przywitaj ich tak VAGIEM zeby juz nie odjechali ze spota:D:D:banan:
PARAF Opublikowano 5 Lipca 2012 Opublikowano 5 Lipca 2012 Marku:wink: przywitaj ich tak VAGIEM zeby juz nie odjechali ze spota:D:D:banan: po co od razu VAG...? a cegła nie wystarczy
chudineze Opublikowano 6 Lipca 2012 Autor Opublikowano 6 Lipca 2012 Marku:wink: przywitaj ich tak VAGIEM zeby juz nie odjechali ze spota:D:D:banan: po co od razu VAG...? a cegła nie wystarczy ooo to to
malcik99 Opublikowano 7 Lipca 2012 Opublikowano 7 Lipca 2012 Czy ktoś z Was mógłby polecić kogoś kto się zajmuje klimatyzacją samochodową z Zamościa lub okolic? Prawdopodobnie padła sprężarka i nie wiem czy lepiej kupić używke czy zregenerowaną, może ktoś z Was miał taki problem? Pozdrawiam
malcik99 Opublikowano 7 Lipca 2012 Opublikowano 7 Lipca 2012 ul. Śląska róg Społecznej Dzięki, dzisiaj tam byłem tylko troszkę dużo chce od 1500 do 3000zł
PARAF Opublikowano 7 Lipca 2012 Opublikowano 7 Lipca 2012 ul. Śląska róg Społecznej Dzięki, dzisiaj tam byłem tylko troszkę dużo chce od 1500 do 3000zł cóż... przyjemność kosztuje Twierdza - dzisiaj o 14:21 elmo - jak tam temat?
DarkMind Opublikowano 8 Lipca 2012 Opublikowano 8 Lipca 2012 koledzy, mam pytanko czy w VW są takie same wtyki - gniazda, co w Audi, żeby kompa podłączyć? jeśli tak, to czy ktoś Was będąc dziś na spocie będzie miał komputer, żeby podłączyć? mam problem w VW wyskoczył mi błąd EPC i check i nie wchodzi na wysokie obroty auto w ogóle, więc może ktoś z Was mógłby mi błedy sprawdzić, nim do jakiegoś Aso pojedzie autko jutro? głupio mi tak prosić, nie będąc jeszcze na spocie, ale chciałbym wiedzieć jak bardzo poważne to jest, nim do mechanika auto pojedzie, zwłaszcza, że nie moje, a ojca, a że tak powiem, namawiałem sam by kupił... więc mi teraz głupio, że jakieś błedy są itp. czytałem co to może powodować, ale bez kompa nic się nie dowiem:(
DarkMind Opublikowano 8 Lipca 2012 Opublikowano 8 Lipca 2012 super, to bym przyjechał VW i byłbym wdzięczny za pomoc
PARAF Opublikowano 8 Lipca 2012 Opublikowano 8 Lipca 2012 to jakieś kpiny spot? jaki ku*wa spot?! foto...
DarkMind Opublikowano 8 Lipca 2012 Opublikowano 8 Lipca 2012 mikro spocik ale przynajmniej dzięki uprzejmości kolegi mogłem się podpiąć pod komputerek
PARAF Opublikowano 9 Lipca 2012 Opublikowano 9 Lipca 2012 mikro spocik za mocno powiedziane... ale przynajmniej dzięki uprzejmości kolegi mogłem się podpiąć pod komputerek Marek jest w cipkę kolo... a reszcie ekipy
DarkMind Opublikowano 9 Lipca 2012 Opublikowano 9 Lipca 2012 najlepiej to i tak jak miałem, zajeżdzam na parking i zonk, nikogo nie widzę, pomyślałem, że mam coś w stylu kurzej ślepoty, tylko zamiast słabego wzroku gdy ciemno - to słaby wzrok na klubowiczów bo nikogo nie widziałem i znowu by potem było, że nie zauważam
PARAF Opublikowano 9 Lipca 2012 Opublikowano 9 Lipca 2012 rozstrzelaj resztę wolisz w tył głowy czy może prosto między oczy?
wojci Opublikowano 9 Lipca 2012 Opublikowano 9 Lipca 2012 masz radzieckie korzenie? poza tym w LZ bywam ostatnio sporadycznie
pabloooo85 Opublikowano 9 Lipca 2012 Opublikowano 9 Lipca 2012 Twierdza - dzisiaj o 14:21 http://s11.postimage.org/p98j7gd4f/07072012197.jpg He he to żonka na zakupach była ,pozdro Paraf
PARAF Opublikowano 9 Lipca 2012 Opublikowano 9 Lipca 2012 masz radzieckie korzenie? jestem ukraińskim żydem poza tym w LZ bywam ostatnio sporadycznie więc może udzielaj się w innym wątku...
chudineze Opublikowano 9 Lipca 2012 Autor Opublikowano 9 Lipca 2012 poza tym w LZ bywam ostatnio sporadycznie więc może udzielaj się w innym wątku... :polew::laughing2: ---------- Post dopisany at 01:50 ---------- Poprzedni post napisany at 01:42 ---------- DarkMind pojawił się check czy było już OK?
Rekomendowane odpowiedzi