Bałtek Opublikowano 14 Grudnia 2016 Opublikowano 14 Grudnia 2016 (edytowane) Witam, otóż borykam sie z takim problemem w a4 b5 ajm że w lecie cały czas abs mi nie działał. Wymieniłem 3 razy czujnik abs na tym samym kole i nadal nie działał (na komputerze pokazywało mi, ze nie zczytuje prędkości z lewego tylnego koła). Teraz zauważyłem, że podczas mrozów abs i asr działa, aż do momentu gdy silnik się rozgrzeje. Co może być przyczyną, że jak jest zimno to abs działa? Pomóżcie bo nie wiem od czego naprawę zacząć. Edytowane 14 Grudnia 2016 przez Bałtek Czuchaj
bobikos Opublikowano 14 Grudnia 2016 Opublikowano 14 Grudnia 2016 Styki wewnatrz sterownika. Dość czesta przypadłość. Albo naprawa, albo wymiana sterownika Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka
Bałtek Opublikowano 8 Stycznia 2017 Autor Opublikowano 8 Stycznia 2017 Która opcja jest najbardziej opłacalna?
Bałtek Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Panowie sprawdziłem na komputerze odczyt prędkości kół, wszystkie 3 czyta tylko tego jednego nie. Skoro sterownik byłby walniety to raczej nie powinien mi pokazywać prędkości z żadnego kola. Dobrze mówię?Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi