Godlech912 Opublikowano 2 Stycznia 2017 Opublikowano 2 Stycznia 2017 (edytowane) Witam. Zakupiłem niedawno Audi A4 B7 2.0 TDI 2007r. Avant. Nigdzie nie mogę znaleźć złącza diagnostycznego... Pod lewym kolanem nie ma ściągałem ten plastik także nic nie widać. Po drugiej stronie (prawej) i również brak... Wyciągnąłem cały schowek po stronie pasażera ale fioletowej kostki nigdzie nie ma. Jakieś pomysły? Edytowane 10 Stycznia 2017 przez Godlech912
Stichy Opublikowano 2 Stycznia 2017 Opublikowano 2 Stycznia 2017 Poszukaj po lewej stronie - pewnie pod maskownica - ta schodzaca ze slupka
Godlech912 Opublikowano 4 Stycznia 2017 Autor Opublikowano 4 Stycznia 2017 Problem rozwiązany proszę o usunięcie tematu.
Makale Opublikowano 5 Stycznia 2017 Opublikowano 5 Stycznia 2017 Z ciekawości się zapytam: gdzie był ?
Godlech912 Opublikowano 6 Stycznia 2017 Autor Opublikowano 6 Stycznia 2017 Prawie tam gdzie być powinien. Kostka nie była wpięta w otwór gdzie jest standardowo bo tam jest kieszeń/schowek tylko była ukryta za plastikiem od miejsca na lewą nogę.
Rekomendowane odpowiedzi