michu9517 Opublikowano 2 Stycznia 2017 Opublikowano 2 Stycznia 2017 (edytowane) Witam Wszystkich tu zgromadzonychCzas i na moje "cacko" Model: B7Pochodzenie: FrancjaSilnik: 2.0 TDIAktualny przebieg: 185tyś Wyposażenie : - Bixenon ( z doświetlaniem zakrętów) - Elektrycznie Fotele - Skóra - Klimatyzacja dwustrefowa - Navi - Kierownica wielofunkcyjna - czujnik zmierzchu - 4x elektryczne szyby - czujniki parkowania tył - Łopatki biegów F1 - czujnik deszczu i wiele innych dodatków o których zapomniałemZrobione: - Wymieniony rozrząd - Remont górnej części silnika - wymiana czujnika turbosprężarki - wymiana zaworu EGR - Filtry , płyny i Oleje Plany jakie Zrealizowałem: - Alufelg letnie 19 Oems, zimowe 18 - Nowe letnie opony 245/35 i Nowe zimowe opony 225/45 - Sprężyny obniżające Eibach Pro Kit ( czekają w garażu na wiosnę ) - Żarówki postojowe Philips 6500k - Żarówki Halogenowe 7500k - Projektor Logo lampki - Chip w Turboelita.pl Edytowane 5 Stycznia 2017 przez michu9517
m-nokian Opublikowano 4 Stycznia 2017 Opublikowano 4 Stycznia 2017 Witam kolegę z CCH, dobra wersja tylko czarne felgi do czarnego lakieru auta średnio pasuje. Jaki Ci wynik wyszedł po chipie? Widzę, zdjęcia robione na Polnej
jedrekx Opublikowano 4 Stycznia 2017 Opublikowano 4 Stycznia 2017 zapraszam na spoty kujawsko-pomorskie
black4 Opublikowano 4 Stycznia 2017 Opublikowano 4 Stycznia 2017 Witaj! Piękna sztuka! Wg. mnie te czarne koła świetne! Wrzuć koniecznie foty! Ja bym tylko wywalił chrom z grilla i ramek! Pozdrawiam!
michu9517 Opublikowano 4 Stycznia 2017 Autor Opublikowano 4 Stycznia 2017 Witam Akurat każdy myśli że to czarny kolor na szczęście nie, to Grafit rzadki kolor , plus to taki że takiego koloru w okolicy nie zobaczysz ;p Wynik po Chipie ? hmmm bez rewalacji jak mi powiedziano , a dlatego że automat , seryjnie 113 hp po chipsie 143 hp ale czuć różnice pozdrawiam Witam kolegę z CCH, dobra wersja tylko czarne felgi do czarnego lakieru auta średnio pasuje. Jaki Ci wynik wyszedł po chipie? Widzę, zdjęcia robione na Polnej Witam kolegę z CCH, dobra wersja tylko czarne felgi do czarnego lakieru auta średnio pasuje. Jaki Ci wynik wyszedł po chipie? Widzę, zdjęcia robione na Polnej Witaj! Piękna sztuka! Wg. mnie te czarne koła świetne! Wrzuć koniecznie foty! Ja bym tylko wywalił chrom z grilla i ramek! Pozdrawiam! Witam a dzięki,dzięki niestety to nie kolor czarny samochodu więc jak wywale chromy to nie wiadomo jak to będzie wyglądało , ale dzięki za poradę , Pozdrawiam
Animal Opublikowano 4 Stycznia 2017 Opublikowano 4 Stycznia 2017 Lakier o ile dobrze widzę to LZ7L, który faktycznie robi fajne wrażenie. W słońcu wpada w fiolet/grafit a w cieniu mocno ciemnieje i jest prawie czarny Ogólnie fajna sztuka i plany dobre tylko ta skrzynia jakoś mnie razi
michu9517 Opublikowano 4 Stycznia 2017 Autor Opublikowano 4 Stycznia 2017 (edytowane) Animal tak jak piszesz z tym kolorem to tak dokładnie jest, a jeżeli chodzi o skrzynie to przejechałem już na niej prawie 60tyś w dwa lata i na razie odpukać chodzi bez zarzutów i nawet przy chipowaniu mi powiedziano że bardzo płynnie przełącza biegi , praktycznie tego nie czuć . Lakier o ile dobrze widzę to LZ7L, który faktycznie robi fajne wrażenie. W słońcu wpada w fiolet/grafit a w cieniu mocno ciemnieje i jest prawie czarny Ogólnie fajna sztuka i plany dobre tylko ta skrzynia jakoś mnie razi Edytowane 4 Stycznia 2017 przez michu9517
afroo. Opublikowano 4 Stycznia 2017 Opublikowano 4 Stycznia 2017 bardzo płynnie przełącza biegi , praktycznie tego nie czuć Bo ich nie przełącza wcale. Multi mega przyjemna w użytkowaniu. Fajny Slajnik w nietypowym kolorze. Gumy trochę za szerokie i zamulają te skromne 143KM.
michu9517 Opublikowano 4 Stycznia 2017 Autor Opublikowano 4 Stycznia 2017 afro masz racje przyjemna w użytkowaniu jestem zadowolony chodź mimo różnych opini, tył dobry, przód mogłem odrobinę węższe założyć , no nie da się ukryć że skromne , jedni nadrabiają wyglądem a drudzy osiągami
instruktor83 Opublikowano 4 Stycznia 2017 Opublikowano 4 Stycznia 2017 seryjnie 113 hp po chipsie 143 hp ale czuć różnice pozdrawiam a daczego taka słaba seria w 2.0 TDI?
michu9517 Opublikowano 4 Stycznia 2017 Autor Opublikowano 4 Stycznia 2017 Przez skrzynie automatyczna
Bruuuum Opublikowano 4 Stycznia 2017 Opublikowano 4 Stycznia 2017 Przez skrzynie automatyczna Jak to przez automat uciekło 30km? Trzeba było naprawić ten motor zamiast nadrabiać jakimś czipem (gotowcem zgaduje?)
michu9517 Opublikowano 4 Stycznia 2017 Autor Opublikowano 4 Stycznia 2017 Poczytaj trochę o multi to sie dowiesz kolego a motor jest naprawiony i sprawny w 110% , nie gotowcem , program byl projektowany to tego typu silnika pozdrawiam
Bruuuum Opublikowano 4 Stycznia 2017 Opublikowano 4 Stycznia 2017 (edytowane) Poczytaj trochę o multi to sie dowiesz kolego a motor jest naprawiony i sprawny w 110% , nie gotowcem , program byl projektowany to tego typu silnika pozdrawiam Ile bym nie czytał o multi to nie będzie OK jak ma 113km zamiast 140 "Do tego typa silnika" czyli gotowcem nadrobiłeś to co brakowało do serii, niezbyt sensowne, ale Twoja sprawa PS. NIE idź tą drogą Edytowane 4 Stycznia 2017 przez Bruuuum
m-nokian Opublikowano 4 Stycznia 2017 Opublikowano 4 Stycznia 2017 Zdjęcia mogłeś dać w normalnej aurze bo tu wygląda na czarny lakier felg i auta. Trochę mało jak na serie nawet przy automacie jak wszystko porobiłeś w silniku - sprawdził bym jeszcze w innym miejscu ile kręci, a możesz wstawić wykres? Jakieś plany na przyszłość?
michu9517 Opublikowano 5 Stycznia 2017 Autor Opublikowano 5 Stycznia 2017 Przyjdzie czas i na nowe zdjęcia Tak silnik jest zrobiony na 100% , Jakie plany na przyszłość ? hmm aktualnie żadne , ale z czasem może i wydech,większe turbo itd a tu Wykres z Hamowni
Sop ek Opublikowano 5 Stycznia 2017 Opublikowano 5 Stycznia 2017 Fajnie wszystko wyszło aczkolwiek koło się faktycznie zlewa z budą (tzn na fotach tak wyszło) no i ja jeszcze bym ją delikatnie posadził
michu9517 Opublikowano 5 Stycznia 2017 Autor Opublikowano 5 Stycznia 2017 Dzięki sprężyny juz czekają więc będzie delikatnie niżej
black4 Opublikowano 5 Stycznia 2017 Opublikowano 5 Stycznia 2017 Witaj, Ponawiam prośbę o fotki tych felg Co to za marka/model? Pozdrawiam!
michu9517 Opublikowano 5 Stycznia 2017 Autor Opublikowano 5 Stycznia 2017 Witam , proszę tu link do tych felg http://dawmac.eu/epages/950018285.sf/en_GB/?ObjectPath=/Shops/950018285/Products/%22OEMS%20111%2019%22%22%208%2C5J%20ET42%205x112%22
Rekomendowane odpowiedzi