paaluh1 Opublikowano 31 Grudnia 2008 Opublikowano 31 Grudnia 2008 Witam. Wiem, że ten błąd był opisywany już na forum. Ale nie mogę znaleźć co to jest przełącznik a hamulca. Wczoraj wymieniałem czujnik stop i dalej na kompie wychodzi ten błąd i nie można go skasować. Czy ktoś może mi pomóc?
pre_pl Opublikowano 31 Grudnia 2008 Opublikowano 31 Grudnia 2008 co to jest przełącznik a hamulca ? nie bardzo rozumiem sensu ? - przeczyść (osusz) dokładnie miejsce umocowania, okolice przełącznika - posprawdzaj żarówki w światłach (najlepiej wymień na nowe w obu lampach stop) - wymień kolejny przełącznik PS. wpisz w temat odpowiedni prefix : [b6 AWX]
mateogda Opublikowano 31 Grudnia 2008 Opublikowano 31 Grudnia 2008 Łatwiej by było jak byś podał pełen opis błędu, a swoją drogą wpisz w szukajkę "16955" i masz sporo lektury w paru działach.
paaluh1 Opublikowano 1 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 1 Stycznia 2009 taki błąd wyskoczył na kompie "16 955 układ sterujący prędkością przełącznik a hamulca"[br]Dopisany: 31 Grudzień 2008, 13:33_________________________________________________a jednak poszły żarówki stopu i stąd ten błąd (wielka zasługa w tym jacekm) pozdro
Rekomendowane odpowiedzi