ksanto Opublikowano 6 Stycznia 2017 Opublikowano 6 Stycznia 2017 Witam, mam mały problem z tym aby sprawdzić jaka jest ilość zakodowanych kluczyków w mojej a4 (2012 po lifcie). Będę wdzięczny za pomoc jak to sprawdzić VCDS'em
wrclaguna Opublikowano 7 Stycznia 2017 Opublikowano 7 Stycznia 2017 najprościej sprawdzasz to przyciskajac CAR opcjach MMI lub Radia
ksanto Opublikowano 7 Stycznia 2017 Autor Opublikowano 7 Stycznia 2017 Kurcze nie mogę znaleźć tego w car. Nie mam MMI tylko concert
M@rcus Opublikowano 9 Stycznia 2017 Opublikowano 9 Stycznia 2017 Na postoju naciśnij na zegarach klawisz "SET". W czasie przeprowadzania "autodiagnozy" w prawym lub lewym dolnym rogu ekranu będzie wyświetlone np. L2 3/3 co oznacza, że zakodowane są trzy klucze. Sprawdź jak masz u siebie.
wrclaguna Opublikowano 9 Stycznia 2017 Opublikowano 9 Stycznia 2017 w kazdej Instrukcji Obslugi jest tez opis
ksanto Opublikowano 9 Stycznia 2017 Autor Opublikowano 9 Stycznia 2017 Na postoju naciśnij na zegarach klawisz "SET". W czasie przeprowadzania "autodiagnozy" w prawym lub lewym dolnym rogu ekranu będzie wyświetlone np. L2 3/3 co oznacza, że zakodowane są trzy klucze. Sprawdź jak masz u siebie. Dzięki wielkie, udało mi się to zrobić i faktycznie pokazuje L2 3/3. Posiadam dwa kluczyki z pilotami (brak tego plastikowego serwisowego-on jest też kodowany?) czy to oznacza, że ktoś ma dorobiony jeszcze jeden(ile u was jest fabrycznie?)?
komoornik Opublikowano 9 Stycznia 2017 Opublikowano 9 Stycznia 2017 3 Ten plastikowy też jest kodowany.
ksanto Opublikowano 9 Stycznia 2017 Autor Opublikowano 9 Stycznia 2017 3 Ten plastikowy też jest kodowany. Ok czyli muszę go teraz wykodować
komoornik Opublikowano 9 Stycznia 2017 Opublikowano 9 Stycznia 2017 ASO Ci policzy ładnych parę złotych, online na nowo mogą zakodować dwa które masz.
ksanto Opublikowano 9 Stycznia 2017 Autor Opublikowano 9 Stycznia 2017 ASO Ci policzy ładnych parę złotych, online na nowo mogą zakodować dwa które masz. VCDS tego nie ogarnie?
komoornik Opublikowano 9 Stycznia 2017 Opublikowano 9 Stycznia 2017 W B8 VCDS z pilotami/immo nic nie zrobisz.
ksanto Opublikowano 9 Stycznia 2017 Autor Opublikowano 9 Stycznia 2017 W B8 VCDS z pilotami/immo nic nie zrobisz. Dzięki za pomoc
Rekomendowane odpowiedzi