tomi310884 Opublikowano 7 Stycznia 2017 Opublikowano 7 Stycznia 2017 W Audi A4 B6 climatronik Nie działa mi nawiew, ale tylko przy minuswej temperaturze. Gdy wyciągnę bezpiecznik i włożę go ponownie nawiew działa na około 5sek. i ponownie się wyłącza ktoś ma może jakiś pomysł co może być nie tak? Z góry dzięki za info ?
ikerrr Opublikowano 8 Stycznia 2017 Opublikowano 8 Stycznia 2017 Mam to samo... wczoraj w nocy -25 i wiatrak stoi w dzień -15 sprawdzam bezpiecznik i zaczyna działać parę sekund i przestaje... po kilku wyciągnięciach bezpiecznika wiatrak zaczął działać normalnie, kilka krótkich tras z odstępami co godzinę dwie (-18) i wszystko ok. Po 7 godzinach postoju temp -23 i znów nie działa. Jedyne co zdołałem znaleźć w tym temacie to to ze winny jest wiatrak ale troche to dziwne skoro działa chwilkę po wyjęciu-włożeniu bezpiecznika. Może ktoś jeszcze miał taki problem ?
Makale Opublikowano 8 Stycznia 2017 Opublikowano 8 Stycznia 2017 Kolega wyżej napisał: komputer i błędy sprawdź. Coś się musiało zapisać.
discopolo2 Opublikowano 9 Stycznia 2017 Opublikowano 9 Stycznia 2017 podpinac komputer bo moze jakis przekaznik itd.
Szorstkacz Opublikowano 13 Stycznia 2017 Opublikowano 13 Stycznia 2017 Witam problem mam taki sam . Z bezpiecznikami , przekaznikami nic nie próbowałem . Wykręciłem cały wentylator nigdzie nie ma śladu wilgoci . Po ok. +-2h w nie ogrzewanym garażu wszystko wraca do normy . Vag pokazuje błąd 1273 - silnik dmuchawy V2 przerwa lub zwarcie do plusa . Ktoś ma jakieś pomysły jak by to ugryźć ?
Szorstkacz Opublikowano 19 Stycznia 2017 Opublikowano 19 Stycznia 2017 I jak nikt nie mial podobnego problemu ? Panowie piszący przede mną poradziliście już sobie z tym jakos ? Czy poprostu temat olany , mrozy przeszły wiec nie ma co sobie d*py zawracać ...... ?
Fido Opublikowano 22 Stycznia 2017 Opublikowano 22 Stycznia 2017 Dnia 13.01.2017 o 17:55, Szorstkacz napisał: przerwa lub zwarcie do plusa Także tu szukaj przyczyny. Kable,kostka lub sam silnik.
Rekomendowane odpowiedzi