Desire4ever Opublikowano 7 Stycznia 2017 Opublikowano 7 Stycznia 2017 Witam Od wczoraj mam auto uziemione a mianowicie przekręcam kluczyk kontrolki sie zapalają a samochód nie reaguje powtarzałem tą akcje z 20 razy i nic, dodam że dzieje się tak jak są mocne mrozy typu -10 dziś po przekręceniu kluczyka nawet nie zapaliła się kontrolka grzania świec. Macie na to jakąś rade? Czy to będzie wina immobilizera?
Krumak Opublikowano 7 Stycznia 2017 Opublikowano 7 Stycznia 2017 Ja bym stawiał na całkowicie padnięty akumulator Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Desire4ever Opublikowano 7 Stycznia 2017 Autor Opublikowano 7 Stycznia 2017 Akumulator ma ok. 3 miesięcy. Elektrycznie wszystko chodzi kontrolki, radio, oświetlenie wewnętrzne.
MarekMiskiewicz Opublikowano 9 Stycznia 2017 Opublikowano 9 Stycznia 2017 sprawdź rozrusznik na krótko bo może byc tak że faktycznie akumulator jest winny
Musashi Opublikowano 19 Stycznia 2017 Opublikowano 19 Stycznia 2017 jeżeli kontrolki nie przygasają akumulatorowi dałbym spokój. słychać jakieś tykanie przy próbie rozruchu? sprawdź kostkę stacyjki
kuba84 Opublikowano 19 Stycznia 2017 Opublikowano 19 Stycznia 2017 Dnia 7.01.2017 o 12:43, Desire4ever napisał: nie zapaliła się kontrolka grzania świec. Macie na to jakąś rade? Czy to będzie wina immobilizera? raczej nie. nawet jak immo bolokuje to kontrokla świeczek powinna sie zapalić. brak tej kontrolki po zapłonie może świadczyć o barku prądu na ecu
Musashi Opublikowano 19 Stycznia 2017 Opublikowano 19 Stycznia 2017 Też dlatego trzeba zacząć od kostki stacyjki.
Rekomendowane odpowiedzi